Xiaomi Mi3 !!!!

slymnrfi01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi Mi3 almayı düşünüyorum nerden ve en güvenli şekilde nasıl türkiye'ye getirebilirm sizce değermi bozulurmu ve burdaki sim kartı taktıgımda çalışır mı biri detaylı bılgı verebılır mı ?

erdemmetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihaz 330$(16gb) ve 410$(64gb) olarak satılıyor.
çin pazarı fiyatı bu.
türkiye gsm altyapısına uygun olanı 15 aralıkta satışa çıkacak.

focalprice sitesinde mevcut afakat fiyatlat yaklaşık 150$ daha pahalı.
direk çinden temin edebilirsen sen iyisi yok :)

cihaz kalite olarak tartışılmaz.
özelliklerini okuduysan, kullanılan malzemeleri gördünse aklında soru işareti kalmamalı.

imei sorununa çare bulabilirsem bende alacağım.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çinler telefon konusunda gerçekten iddialı geliyor. Ama bence bu risk alınmaz. En azından avrupada bulunan telefonlardan almanı öneririm.

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende baktım hem daha ucuza daha çok donanım hemde kalite muhteşem kısmet olursa ve kafama yatarsa alırım çünkü bir telefona 2.200-300 vermek saçma geliyor bana

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet telefon fiyat donanım olarak kesinlikle iyi duruyor, ancak her kesimin derdi olan yazılım ! Telefon satıldıktan sonra verecekleri sistem desteği bizde kalıcı bir kaanat oluşturacaktır. :)

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ülkemde olsa düşünmeden direk alırdım. gelse de keşke rekabet olsa :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arakdaslar bu telefonun hangı işlemcılı modelı turkıyede calısır.3G desteklermı..arastırdıgım kadarıyla snapdragon wcdma modelı çalılır denılıyor ama emın olamıyorumm..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bu telefonu alsak diğer telefonlardakı gıbı orjınal ımeısıne pasaporta işletme durumu oluyor dımı.bazı forumlarda olmuyo denmıs .bırde BTK turkce dılı desteklemeyen telefonlara kayıt yapmıyor denıyor..doğrusu ve kesın bılgı nedir..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Gelmez, daha doğrusu önce dünyaya gelsınde en son bıze. Hadı geldı dıyelım xiaomi çinde de pahalı bide bize gelınce aşırı pahalı olur

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Xiaomi Mi3 almayı düşünüyorum nerden ve en güvenli şekilde nasıl türkiye'ye getirebilirm sizce değermi bozulurmu ve burdaki sim kartı taktıgımda çalışır mı biri detaylı bılgı verebılır mı ?
yurt dışından getirtebilirsin ama garantisi olmayacagı için sıkıntılı olabilir iyi düşün derim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Olmaz ..Çin veya Başka ülkelerde üretim yapan firmaların fiyatlama politikaları farklıdır. Bunun için öncelikle ülke alım gücü sonra vergi rekabet kar vs . parametreler baz alınır . Buna göre bence bu telefon 330 usd ye çinde satılıyorsa Türkiye'de 1700 tl +/-%10 civarında satılır .

Güventürk 98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar isteyen varsa ben de xiaomi mi3 4-5 tane var satabilirim bana iguventurk98@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz ya da mesaj atabilirsiniz ..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar isteyen varsa ben de xiaomi mi3 4-5 tane var satabilirim bana iguventurk98@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz ya da mesaj atabilirsiniz ..

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Xiaomi (şaomi) sene sonunda resmi olarak Türkiye pazarina girmeyi planlıyor sen boşuna getirtmişsin onları :D