Xiaomi mi mix 2s vs Realme 6

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
iki telefon arasında kaldım şu an mi mix 2s e daha yakınım çünkü sd 845 var bir de arka kamerası mi 8 ayarında ön kamera sıkıntı olmaz realme 6yı koymamın tek sebebi 90 hz ekran kamerası iyiyse (en azından yaklaşık bilindik bir model söyleyin ona göre karşılaştırıyım kafamda) o da olabilir ama kesinlikle yavaş telefon almak istemiyorum en önemli şey hız sonra kamera sonra tasarım içinde windows 7 olsa da fsrk etmez benim için

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
iki telefon arasında kaldım şu an mi mix 2s e daha yakınım çünkü sd 845 var bir de arka kamerası mi 8 ayarında ön kamera sıkıntı olmaz realme 6yı koymamın tek sebebi 90 hz ekran kamerası iyiyse (en azından yaklaşık bilindik bir model söyleyin ona göre karşılaştırıyım kafamda) o da olabilir ama kesinlikle yavaş telefon almak istemiyorum en önemli şey hız sonra kamera sonra tasarım içinde windows 7 olsa da fsrk etmez benim için
Realme 6, ama bu fiyata önerim mi 9t olur. Arttırabilirseniz mi note 10 lite.

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Realme 6, ama bu fiyata önerim mi 9t olur. Arttırabilirseniz mi note 10 lite.
kardeşim diyorum ki sana HIZLI telefon sen bana gelmişsin pubg mobileyi bile en düşük ayarda 60 fps açamayan telrfonu öneriyorsun bırak mi note liteyi mi note 10 pro bile açamıyor 60 fps ben sana diyorum hız diye mi 9t de çöp bu arada onun yerine rn8 pro alırım daha iyi

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
kardeşim diyorum ki sana HIZLI telefon sen bana gelmişsin pubg mobileyi bile en düşük ayarda 60 fps açamayan telrfonu öneriyorsun bırak mi note liteyi mi note 10 pro bile açamıyor 60 fps ben sana diyorum hız diye mi 9t de çöp bu arada onun yerine rn8 pro alırım daha iyi
Siz kendiniz karar verebiliyorsanız bizim düşüncelerimizden faydalanmak için konu açmanızın sebebi neydi ?
Ayrıca, performanslı telefon arıyorsanız cpu üretim teknolojilerine de bakmalısınız. Söylediğiniz snapdragon 845 10nm, helio g90t 12nm. Benim önerdiklerim 8nm iken daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Siz kendiniz karar verebiliyorsanız bizim düşüncelerimizden faydalanmak için konu açmanızın sebebi neydi ?
İlk mesajımı düzgün okumadın sanırım ve ben başta ne demek istediğimi yeterince iyi anlattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklımda ne düşündüğümü yazdım ben yani mesela dediğimin biri yanlış çıkar sen dersin kardeş o öyle değil ki vs (ki ben kendimi anlattım yeterince 2. mesaj da öyle sonuçta rn8 pro mi9tden daha kötü bir telefon değil mi hız hariç?)

Sapplemiwei

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Ben bu ikisi arasından realme 6 yı öneririm. Anladığım kadarı ile derdiniz 60fps. P40 lite a da bi bakın 60fps almıyor ama gayet iyi bir donanıma sahip. Ama jiroskop yok haberiniz olsun P40 lite da.

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Ben bu ikisi arasından realme 6 yı öneririm. Anladığım kadarı ile derdiniz 60fps. P40 lite a da bi bakın 60fps almıyor ama gayet iyi bir donanıma sahip. Ama jiroskop yok haberiniz olsun P40 lite da.
Evet öncelik 60 fps çünkü şu anda mate 20 lite var zaten bende ve huawei istemiyorum video performansı çok kötü ve p40 litede da zaten ois yok herhalde pek farkı olmaz bu yüzden sanırım hem google yok (kurabiliyoruz her şeyi ama uğraşmak istemiyorum hem sıkıldım emuidan hiçbir şey yok bomboş bir işletim sistemi) Ben şunu sormak istiyorum size realme 6 aldım diyelim e bu telefonun kamerası nasıl? Mi mix 2s alsaydım kamerası daha mı iyi olacaktı (zaten mi mix 2s daha hızlı 90hzi de oyunlar tam desteklemiyor diye biliyorum ki 90 hz yüksek değil fazla anlaşılmaz diye düşünüyorum kafamdanıktı 90 hz yani zaten 90 hz desteklemiyor oyunlar) hem mi mix 2s üst seviye bir cihaz realmenin her tarafı plastik kamerası daha iyiyse realmenin ve hız olarak çok fark olmucaksa mi mix 2s ile realme alıcam

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Realme 6 al geç.