Hocam ben bir futbolseverim ve Bein sportsa uyeyim ama sadece seyir zevki son ama son derece kotu olan Super ligi seyredebiliyorum ve yaninda Fransa Ligue 1 ve İtalya serie A var bunlarin da seyir zevki o kadar yuksek degil. Ben İngiltere ligi İspanya ligi Almanya ligi izlemek istiyorum neden 2-3 seye ayri para vereyim ki? Ayrica Almanya liginin Turkiyede hic bir yayincisi yok. Bein sportstan bu sebeple memnun degilimMaç izlemek için Digiturk ve Tivibu/D-Smart yeterli değil mi?
Kacak degil hocam o Xiaomi mi box’a S Sport indirmek istiyorum S sportun telefon uygulamasindan ikisini de izleyebiliyorum ama TVden izlemek istiyorm telefondan degil. Kullanan arkadas olursa S sport indirilebiliyor mu diye sorucaktimBein Sports'tan bende memnun değilim.Kaçak kullanmak zorunda değilsin.Futbol izlemek zorunda da değilsin.
Premier Lig ve LaLiga'nın çekilmesi benide üzdü :/
S sport la ligayi almadi hocam onu da Nesine uygulamasindan izliyorumAnladım ben başta kaçak sandım kb
S Sport LaLiga yı ne ara aldı dur bi bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürüne şöyle bir baktım yorumlarına 40-50$ dolarlık ürün için iyi gibi.Ancak birisi yorumda 5.1 yok demiş.