yetimhellac61
Öğrenci
Sizce Xiaomi not 8 pro mu yoksa 7. nesil İPad mi fiyatlar eş değer. donanımlar ve objektif fikirler konuşsun
Hocam biri tablet,biri telefon.Eğer ihtiyacınız akıllı telefonsa note 8 pro, ihtiyacınız tablet ise ipad.Sizce Xiaomi not 8 pro mu yoksa 7. nesil İPad mi fiyatlar eş değer. donanımlar ve objektif fikirler konuşsun
Telefonun ne ki?Aslında telefonum var 4 yada 5 yıl dır kullanıyorum ama artık ihtiyaçlarımı fazla karşılayamıyor
Aslında 1 yada 2 sene önce aldayım telefon IPad e yönelirdim çünkü içerik üretmemde ve oyun perfonsında iyi gider ama şu anlık telefona yöneldim Xaiomi demmjn sebebi 2 side fiyat aynı hafızada olarak iyi donanım olarakta
Samsung galaxy A7 2016Telefonun ne ki?
Ben böyle cevap beklemeiyordum aslında?Hocam biri tablet,biri telefon.Eğer ihtiyacınız akıllı telefonsa note 8 pro, ihtiyacınız tablet ise ipad.
Bu telefonda stabil çalışan Custom ROM’lar var, onları deneyin ve memnun kalırsanız tablet, kalmazsanız telefon alın.Samsung galaxy A7 2016
BU SORU ŞU ŞEKİLDE SORULMALI ANDROİD VS APPLESizce Xiaomi not 8 pro mu yoksa 7. nesil İPad mi fiyatlar eş değer. donanımlar ve objektif fikirler konuşsun