fzlcnysr
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 75
Telefon hakkında yorum yapacak olan var mı? Kulananlarda sıkıntı çıkaran bişeyi var mı? Alacağım ve yardım lazım? Kararsızım..
bataryası kötü diyebileceğimiz cinsten çünkü 3010 mah bataryası var ama eğer oyun oynamazsanız sosyal medyada takılırsanız 1 günü belki çıkarabilir. Onun dışında kamerası ve işlemcisi fena değil günümüzde daha da iyileri var tabiki ama antutu testleri gayet iyi ve gündelik kullanımda asla kasmaz hatta hızlıdır. Kamerası da geyet iyi sizi yarı yolda bırakmaz. Kronik sorunları var mı onun hakkında bir bilgim yok.Yani aslında sipariş verdim perşembe elime ulaşacak daha çok benim dışımda gelişen bi olay. Bu telefon hakkında bilgi almak yada yorumlarınızı duymak bana daha yararlı olacaktır.
Yani aslında sipariş verdim perşembe elime ulaşacak daha çok benim dışımda gelişen bi olay. Bu telefon hakkında bilgi almak yada yorumlarınızı duymak bana daha yararlı olacaktır.
64GB 1800Ne kadar a aldınız ve kaç gb lik
Benim isteğim dışında gelişen bir olay oldu. Bu serinin kronik bi sorunu var mı peki?Mi a3 var bende niye onu aldın?