• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Xiaomi mi 9t pro 2100 TL ?

cartmanblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar 2100 TL ye Xiaomi mi9t pro 6/128 buldum yurtdışı telefonu. Benim eski bir telefonun IMEI atacaklar bu telefona.
İki sorum var, birincisi fabrika ayarlarına dondurursem IMEI silinir mi?

İkincisi fiyat performans açısından bu fiyata daha iyi bir telefon bulabilir miyim?

Kararsız23

Profesör
Reaksiyon puanı
2,125
1)- Gitmez diye biliyorum

2)- Daha iyisini bulamazsınız. Çok iyi bu fiyata. Garanti vs. sıkıntı değilse sizin için alın derim.

cartmanblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Garanti benim için önemli ama bütçe sıkıntım var. Bu fiyata tr garantili cihazların işlemcisi çok kötü.

Araştırdığımda Global rom yüklüyse eğer gider diyorlar. Belki kesin bilen vardır diye sormak istedim. Sürekli IMEI işiyle uğraşmak istemiyorum.
IMEI silinmesi ve güncelleme konusunda sıkıntı olup olmaması çok inemli

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Arkadaşlar 2100 TL ye Xiaomi mi9t pro 6/128 buldum yurtdışı telefonu. Benim eski bir telefonun IMEI atacaklar bu telefona.
İki sorum var, birincisi fabrika ayarlarına dondurursem IMEI silinir mi?

İkincisi fiyat performans açısından bu fiyata daha iyi bir telefon bulabilir miyim?

1.Fabrika ayarlarına dönse bile IMEI gitmez

2. Bu fiyata daha iyi bir cihaz yok, garantisizlik sizin için sorun değilse çok güzel bir seçenek. Tavsiye ederim:)

Garanti sorunsa RN8 Pro'ya da bakılabilir...

cartmanblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Çok teşekkürler arkadaşlar, alıyorum o halde. Cizredeki bir arkadaşım alacak benim için.oralarda görev yapan bir arkadaşınız varsa eğer fiyat standartmis.haberiniz olsun