Xiaomi Mi 9t mi, Mi 9 lite mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erdal96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erdal96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Mi 9t ve Mi 9 lite arasında kaldım. Aslında Mi 9t'ye daha sıcağım. İkisi arasında kalmamın sebepleri ise;
1) Fiyat farkı. Aradaki fiyat farkı sizde değer mi ??
2) Mi 9t'de dokunmatik sorunu var diyorlar. Oyunlarda falan dokunmatik basmıyormuş, birbirine giriyormuş vs vs. Açıkcası bu benim gözümü korkutuyor.
3) Mi 9 lite'nin de hoparlör ve ahize sesi berbat diyorlar.
Bu 2 telefonu kullananlar varsa beni aydınlatabilir mi acaba ?? Özellikle 2 ve 3. Maddeye açıklık getirirseniz sevinirim. ?

Son düzenleyen moderatör:

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Arkadaşlar Mi 9t ve Mi 9 lite arasında kaldım. Aslında Mi 9t'ye daha sıcağım. İkisi arasında kalmamın sebepleri ise;
2) Mi 9t'de dokunmatik sorunu var diyorlar. Oyunlarda falan dokunmatik basmıyormuş, birbirine giriyormuş vs vs. Açıkcası bu benim gözümü korkutuyor.
Bu 2 telefonu kullananlar varsa beni aydınlatabilir mi acaba ?? Özellikle 2 ve 3. Maddeye açıklık getirirseniz sevinirim. ?
Mi 9T'de böyle bir sorun yok Belki sorun var diyen arkadaşlar, Xiaomi'nin oyun hızı arttırıcı adlı programında, kenarlar için dokunma hassasiyetini azaltmayı, açık bırakmışlardır.

Ben Mi 9T almanızı tavsiye ederim.

Erdal96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah dediğin gibidir hocam. Facebook sayfalarında ve forumlarda çok fazla kişi bu dertden yanıyo. Bu kadar basit bir çözümü olsa yaparlardı diye düşünüyorum. Yurtdışı cihaz alacağım için bu kadar sıkıntı ettim. Garantili olsa sıkıntı etmezdim bu kadar.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
İnşallah dediğin gibidir hocam. Facebook sayfalarında ve forumlarda çok fazla kişi bu dertden yanıyo. Bu kadar basit bir çözümü olsa yaparlardı diye düşünüyorum. Yurtdışı cihaz alacağım için bu kadar sıkıntı ettim. Garantili olsa sıkıntı etmezdim bu kadar.
Yani ben herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
1- Aralarında fiyat farkı yok ki aksine Mİ9 Lite Mİ9T'den daha pahalı hepsiburada'dan fiyatlarına bakabilirsin
2- Mİ9T kullanıyorum dokunmatik problemi hiç yaşamadım gerçi ben telefonda oyun oynayan biri değilim ama test etmek için COD indirip oynadım hiç dokunmatik problemi yaşamadım
3- Mİ9 Lite kullanmadığım için yorum yapamıyorum
Mİ9T al rahatına bak Mİ9 Lite inan almaya değecek bir telefon değil çünkü hak ettiği fiyatta değil hani 2200 tl falan olsa bende ablamı geçirecem ama düşeceği yok
Mİ9T candır gerisi heyecandır