Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,371
Allah aşkına her güncellemede daha kararlı olduğu söyleniyor firma tarafından. Ve uzun zamandır da bu mektup yollama gibi büyük tepkiler oluyordu MIUI stabilitesinin berbat olması karşısında. Yıllar önce de MIUI ara yüzü için firma böyle tarz bir şey demişti.Konu hakkında Xiaomi'den açıklama geldi. Küresel sürümü düzelteceklermiş.
Xiaomi, daha kararlı bir MIUI için kolları sıvadı - ShiftDelete.Net
MIUI ve Xiaomi artık sadece "Daha iyi olacak" denilen ama bir şey değişmeyen yaşam kalitesiyle belediye başkanı gibi oldu. İnsanın inanası gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi de bana ne bundan?Note 8 Android 11'i de alacak. Snapdragon 6xx serisi ve muadili işlemcili Xiaomi'lere arayüz ağır geliyor. Çok büyük fiyat avantajı yoksa ben de diğer markaların aynı seviyedeki cihazlarına bakılması gerektiğini düşünüyorum.
Madem 600 serisi ara yüzü ile düzgün çalışmıyor cihazına 665 koyup deli gibi reklamını yapmasaymış o zaman. Böyle bahaneler markaya ne en ufak bir haklılık verir ne de markanın masum olduğunu gösterir.
Ayrıca cihazın en azından garanti olan Android güncellemesini getirmek için insanların delirttiler şimdi de güncellenmiş güncelleme politikası iyi mi yaptı telefonu?
İşin sonunda cihazlara zar zor getirilen güncellemeler ne optimize geliyor ne güncelleme güncelleme denilebilir halde. Ayrıca o "Kararlı sürüm verilmedi o gelince konuşmak lazım" artık bir kalıp oldu, kendimi bildim bileli Xiaomi kararlı sürüm verecek de biz de Xiaomi konuşacağız...
Son düzenleme: