Xiaomi Mi 9T, Güncellemeden Sonra Berbat Oldu!

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar yeni güncelleme telefonumu berbat etti. Aşırı derecede yavaşlama ve takılmalar var. Oyunlardaki olanları söylemiyorum bile. Xiaomi artık can sıkmaya başladı her güncelleme bir öncekisine rahmet okutuyor. Son çare telefona format atıcam düzelmezse başka çare ariycam mecbur

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Android 11 güncellemesi mi? Büyük güncellemelerden sonra telefonu mutlaka sıfırlamanızı tavsiye ederim.

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Android 11 güncellemesi mi? Büyük güncellemelerden sonra telefonu mutlaka sıfırlamanızı tavsiye ederim.
Her seferinde formatlamak sıkıcı olmaya başladı. Tekrar bütün uygulamaları oyunları yüklemek zorunda kalıyoruz bu nedir ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı güncellemelerden ben de şikayetçiyim. Davalık olacaklar yakında herhalde.
Abi fiyat performans cihazları diye xiaomi tercih ediyordum ama bu güncellemeler can sıkıcı olmaya başladı. Artık Samsung veya daha başka android cihazlar araştırmaya başliycam

ensül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Her seferinde formatlamak sıkıcı olmaya başladı. Tekrar bütün uygulamaları oyunları yüklemek zorunda kalıyoruz bu nedir ya

Abi fiyat performans cihazları diye xiaomi tercih ediyordum ama bu güncellemeler can sıkıcı olmaya başladı. Artık Samsung veya daha başka android cihazlar araştırmaya başliycam
Geçen hafta Samsung a30'a android 11 güncellemesi geldi. Bir baktım telefonun otomatik yazı çevirisi bozmuşlar ek olarak her güncellemede depolama alanı da azalıyor...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Sırf bu yüzden RN7 telefonumu bugün MIUI 11' e döndüm tekrar deneme amaçlı. Şarj vb. konularda biraz deneyimleyeceğim. Hoşuma giderse güncellemeyeceğim.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Arkadaşlar yeni güncelleme telefonumu berbat etti. Aşırı derecede yavaşlama ve takılmalar var. Oyunlardaki olanları söylemiyorum bile. Xiaomi artık can sıkmaya başladı her güncelleme bir öncekisine rahmet okutuyor. Son çare telefona format atıcam düzelmezse başka çare ariycam mecbur
ucuz etin yahnisi yavan olur

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Mi9t kullanıyorum miui12 ile batırdılar android 11 daha bana glmedi format atmak tek çözüm gliba miui 12.5 de glmedi bu arada

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Çok severek aldığım Mi 9T bir yılın ardından gelen güncellemeler ile neredeyse yüzde 20-25 pil kaybı yaşadı. Arayüzde kararlılık sorunu veya bug hiç yaşamadım ama global sürümdeki hatalar insanların canını sıkmaya başladı artık. Çin'e farklı global'e farklı arayüz vermeleri can sıkıcı.

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Xiaomi.eu Rom kullanın kafanız rahat etsin ?
Keşke sadece bu romla satılsa cihazlar..

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Xiaomi zaten ne zaman dikiş tuttu. Samsung a laf söyler fanlari birde ?
Samsung herhangi bir sorunda uzaktan erişim imkanı ile cihazda her işlemi yapıyor...

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Benzerini ben yaşadım, pixel experince'den çok ama çok memnunum. Bugün 13 saat ekran süresi aldım Redmi Note 8 ile. Tavsiye ederim.

Reaksiyon puanı
6,371
Ben de Rn 8'in berbatlaştığını söylemiştim de milyon tane bahane bulmuşlardı sıfırlamak falan işe yaramıyor. Firma ağır Downgrade veriyor işte. Rn 8'de batarya, ısınma, bağlantı gibi konularda baya kötüleşti ilk ve son Android güncellemesinden sonra.

O bütçede öyle bir telefon maalesef.
Evet, doğru. Ha var tabii ki ama Xiaomi veya Xiaomi'nin çatısı altında kurulan orta sınıf telefon üreticisi Pocophone var. Yine aynı şey denilebilir işte.

Reaksiyon puanı
8,191
Şu konu keşke Xiaomi bölümünde en üste sabitlense. Xiaomi serisi tamam donanım olarak iddialı fakat yazılımı vasat olduğu için alınmaz dediğimiz zaman linç yiyorduk , linçleyenler de alıp pişman olanlar veya almak istedikleri için laf söyletmeyenler. Objektif olarak baktığınızda Xiaomi yazılımını düzeltene kadar ALINMAZ.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Bazıları hiç fırsatı kaçırmıyor. Markayı yerden yere vurmaya gerek yok. Konu sahibine gelen güncelleme Beta kullanıcılarına gelen sürüm. Nihai Stable sürüm daha verilmedi.

Ben de Rn 8'in berbatlaştığını söylemiştim de milyon tane bahane bulmuşlardı sıfırlamak falan işe yaramıyor. Firma ağır Downgrade veriyor işte. Rn 8'de batarya, ısınma, bağlantı gibi konularda baya kötüleşti ilk ve son Android güncellemesinden sonra.
Note 8 Android 11'i de alacak. Snapdragon 6xx serisi ve muadili işlemcili Xiaomi'lere arayüz ağır geliyor. Çok büyük fiyat avantajı yoksa ben de diğer markaların aynı seviyedeki cihazlarına bakılması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Samsunga yönelim başlar artık. Oppo aynı özellikteki cihazlara yüksek fiyat biçiyor. Huawei google ile sıkıntılı. One plus için bir şey diyemiyorum

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Sıfırdan yeni arayüz geliştirilmesi gerekli hantallastı miui
Sıfırdan geliştirmeye gerek yok kimse bunu yapmaz zaten. HarmonyOS bile EMUI ile epey benzer görünüş açısından. Çin sürümüne daha fazla önem verirlerken küresel sürümün bu kadar ihmal edilmesi insanların sinirlendirmiş durumda. Çin sürümünün seviyesine çekildiği taktirde küresel sürüm de gayet akıcı ve kararlı bir arayüz olacaktır.