Xiaomi Mi 6 Vs Samsung Galaxy Note Fan Edition

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnilKB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Samsung galaxy note fan edition vs xiaomi mi 6

• samsung galaxy note fan edition

Kullanılan: 7 50.0%
  • xiaomi mi 6

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

AnilKB

Asistan
Reaksiyon puanı
53
2 Konu actim birinde 2000 tl ye telefon sordum en cok lg g6,xiaomi mi 6 ve samsung galaxy note fan edition onerildi.Bi konu daha acip bu 3 telefonun en iyisi hangisi diye sordum.Samsung galaxy note fan edition ve xiaomi mi 6 onerildi ikisi arasinda kaldim o yuzden simdi de bu ikisinden hangisi???

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Xiaomi mi6 üstün donanımı barındırdığı için tam bir fiyat performans ürünüdür. Oyun oynarken üzmeyecektir asla. Kamera deneyimi oldukça iyidir.

Fatih Cesur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kullanım açısına göre değişir. Benim mesela elim bayağı büyük o yüzden 5.1" gibi bir telefon avucumda kayboluyor. Aynı zamanda fotoğraf,video çekmeyi severim, ve de ön kamerayı oldukça fazla kullanırım.

Bu yüzden Note FE. Lakin sen donanıma daha "çok" önem veriyorsan Mi 6 ' nın donanımı Note FE ' nin donanımından daha üstün. Ama Note FE ile de donanımsal anlamda şu an her işini görürsün. Bence tek farkı da burada, 1600-1900 TL fiyat bandına göre Snapdragon 835 gibi güncel bir CPU ' ya sahip tek telefon.

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
2 Konu actim birinde 2000 tl ye telefon sordum en cok lg g6,xiaomi mi 6 ve samsung galaxy note fan edition onerildi.Bi konu daha acip bu 3 telefonun en iyisi hangisi diye sordum.Samsung galaxy note fan edition ve xiaomi mi 6 onerildi ikisi arasinda kaldim o yuzden simdi de bu ikisinden hangisi???
Performans ve pil olarak Mi6 daha iyi.
Ekran , kamera , kalem , suya dayanıklılık gibi ekstralarda Note Fe iyi.
Kararı sen ver.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Telefonun başına bir iş gelse note fe de parça bulmak zor (sınırlı üretim) ancak xiaomi sanırım çin markası idi ve parçaları var internette. Temin edip bir tamirciye götürseniz bile bir şekilde illaki tamir olur ve 6 gb ram yanlış hatırlamıyorsam snapdragon 835 gibi güçlü bir donanıma sahip. Sırf kalemi için o telefona o para verilmez

qwert123436

Doçent
Reaksiyon puanı
60
mi 6 daha güncel bir işlemciye sahip ve hafıza kartı takılmıyor
note fe kalem hafıza kartı ve allways on ve kablosuz şarj ı destekliyor.
keşke
note fe 6 gb ram ve çift kamera olsa işlemcisine bakmazdım çok iyi bir telefon olurdu o fiyata

Fatih Cesur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
mi 6 daha güncel bir işlemciye sahip ve hafıza kartı takılmıyor
note fe kalem hafıza kartı ve allways on ve kablosuz şarj ı destekliyor.
keşke
note fe 6 gb ram ve çift kamera olsa işlemcisine bakmazdım çok iyi bir telefon olurdu o fiyata
S8'de de 4Gb ram var. Benim tercihim Note FE olurdu her türlü.