Mücahit Cabbar
Öğrenci
Arkadaslar merhaba. Yeni telefon almak istiyorum ama bu iki sikta kaldim. Xiaomi mi6 mi galaxy s7 mi almaliyim. Sizin goruslerinizide merak ettim. Galaxy s7 alirsam almanyadan almayi dusunuyorum. 500 € civarinda
2200-1700 arası ve 1 aySizce mi6 ne zaman gelir ve fiyatı ne olur ?
2200-1700 arası ve 1 ay
S7 vs Mİ6nın aynısı donanım mi6 geri kalan herşey için HTC 10 batarya kısmı biraz karışık sadece özellikle ses tarafında HTC10un çok bariz üstünlüğü olurhtc 10 arasında gidip geliyorum ikiside ortalama aynı fiyat bandında olacak.Şuan ki kullandığım da htc memnunum fakat eğer ki beklenmedik fiyatla gelirse mi6 alabilirim
S7 vs Mİ6nın aynısı donanım mi6 geri kalan herşey için HTC 10 batarya kısmı biraz karışık sadece özellikle ses tarafında HTC10un çok bariz üstünlüğü olur
Antutuda 130k ve üzeri çeken android cihazların stabilitesini pek konuşmaya gerek yok nasıl kullanıldığına bağlı olarak gider ömrüKıyaslandığı zaman stabilirlik anlamında ne önerirsiniz max 2 bin tl bandında
Ben kulaklık girişi olmadığından mi6 önermiyorum, onun harici Mi6 kronik sorunları olmazsa güzel cihaz kağıt üzerinde.
Tasarım ve marjinallik diyorlar ama bilemiyorum. Benim için çok ciddi problem kulaklık girişi olmaması.evet görünürde güzel cihaz kronik sorun olup olmaması beni çok ilgilendiriyor.Ayrıca o kulaklık girişi muhabbeti nedir nasıl oluyor paradan mı kısıyorlar
Hayır. Mediamarkt.de de s7 519 €. S7 edge ise 619 €S7 edge almanı öneririm şuan 519 euro ya mevcut.
Hocam Amazon'da 519 Euroya var. En geç 3 gün içinde gelir. Oradaki kargo bizim işiyle alakası olmayan kargo şirketlerine benzemez.Hayır. Mediamarkt.de de s7 519 €. S7 edge ise 619 €
Ha güvenilir yer isterseniz Almanya'da en çok güvenilen (Media Markt'tan bile) Unity Media var. Orada 530 Euro.Hayır. Mediamarkt.de de s7 519 €. S7 edge ise 619 €
F/p oranı olarak bakılırsa kesinlikle Mi 6.Arkadaslar merhaba. Yeni telefon almak istiyorum ama bu iki sikta kaldim. Xiaomi mi6 mi galaxy s7 mi almaliyim. Sizin goruslerinizide merak ettim. Galaxy s7 alirsam almanyadan almayi dusunuyorum. 500 € civarinda