Xiaomi Mİ 6 mı Galaxy S7 mi almaliyim?

Mücahit Cabbar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba. Yeni telefon almak istiyorum ama bu iki sikta kaldim. Xiaomi mi6 mi galaxy s7 mi almaliyim. Sizin goruslerinizide merak ettim. Galaxy s7 alirsam almanyadan almayi dusunuyorum. 500 € civarinda

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Garantisiz S7 vs İthalatçı garantili Mi6 diyorsun yani :D
Her türlü Mi6 derim bu durumda. İthalatçı olsada bir garantisi var. Veririm Thh ya yedek telefonumu kullanırım o süre çatır çatır hakkımı ararım. Ama ben garantisiz olsada S7 almam. Durum Tr veya İt. garantili S7 vs Mi6 olsaydı bu sefer S7 seçerim. Nedenide kendini kanıtlamış bir telefon. Ama sonuç itibatiyle elektronik ürün almak demek %1 olsada kutudan sıkıntılı çıkma oranı var. Bunu göz ardı etme sakın

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
İkisininde garantisini yok sayarsak mi 6 tr garantili s7 dahi olsa mi 6 derdim fakat suya dayanıklılık vs. önemliyse s7 tercih edilmeli
--- Gönderi Güncellendi ---
İkisininde garantisini yok sayarsak mi 6 tr garantili s7 dahi olsa mi 6 derdim fakat suya dayanıklılık vs. önemliyse s7 tercih edilmeli

M

Murat Burç

SDN Okuru
Donanım vs diğer herşey Mİ6 VS S7 donanım senin için önemliyse Mİ6
Donanım benim için önemli olsaydı iPhone 7 vardı mesela bir seçenek ben S7 aldım. S7 , Mİ6ya karşı kamera ekran gibi noktalarda üstün olacaktır. Suya dayanıklılık hafıza kartı desteği(Mİ6da yoktu sanırım.) gibi taraflarıda var S7nin. İşlemci ve RAM tarafında Mİ6nın 835i ve 6GB rami var.Bence üstün olduğu tek nokta donanım.
Benim için donanım yeterli olduğu zaman kameradan sonra geldiği için S7 seçerdim zaten S7 seçtim.
Ha yurtdışı risk Mİ6nın ithalatçı desek bile bir garantisi var. Samsung TR garantili alacaksan Kamera ekran suya dayanıklılık önemliyse S7 , Benchmarklarda asayım keseyim diyorsan Mİ6

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Sizce mi6 ne zaman gelir ve fiyatı ne olur ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
htc 10 arasında gidip geliyorum ikiside ortalama aynı fiyat bandında olacak.Şuan ki kullandığım da htc memnunum fakat eğer ki beklenmedik fiyatla gelirse mi6 alabilirim
S7 vs Mİ6nın aynısı donanım mi6 geri kalan herşey için HTC 10 batarya kısmı biraz karışık sadece özellikle ses tarafında HTC10un çok bariz üstünlüğü olur

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
S7 vs Mİ6nın aynısı donanım mi6 geri kalan herşey için HTC 10 batarya kısmı biraz karışık sadece özellikle ses tarafında HTC10un çok bariz üstünlüğü olur

Kıyaslandığı zaman stabilirlik anlamında ne önerirsiniz max 2 bin tl bandında

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Mesela ben m8 i 3 senedir kullanıyorum 1.500 civarı vermiştim fazlasıyla değdi stabilirlik ve diğer(günlük kullanımlar kamera oyunvs.)fazlasıyla yetti ve değdi ve hala kullanıyorum fakat değişmek istiyorum ülkemizede geldiği zaman incelemelerle beraber ikisi arasından karar vereceğim

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Ben kulaklık girişi olmadığından mi6 önermiyorum, onun harici Mi6 kronik sorunları olmazsa güzel cihaz kağıt üzerinde.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ben kulaklık girişi olmadığından mi6 önermiyorum, onun harici Mi6 kronik sorunları olmazsa güzel cihaz kağıt üzerinde.

evet görünürde güzel cihaz kronik sorun olup olmaması beni çok ilgilendiriyor.Ayrıca o kulaklık girişi muhabbeti nedir nasıl oluyor paradan mı kısıyorlar

Reaksiyon puanı
6
Hakkı Alkan'nında değindiği gibi tam daldın film izliyorsun telefonun şarjı azaldı ne yapacaksın. izlediğin şeyi yarıda bırakıp şarj olmasını bekleyeceksin, basit bir sorun gibi görünse de gün geçtikçe sıkıntı yaratabilir.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
evet görünürde güzel cihaz kronik sorun olup olmaması beni çok ilgilendiriyor.Ayrıca o kulaklık girişi muhabbeti nedir nasıl oluyor paradan mı kısıyorlar
Tasarım ve marjinallik diyorlar ama bilemiyorum. Benim için çok ciddi problem kulaklık girişi olmaması.

Son düzenleme:

MarioMan531905

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Mi6 Canavar Bir Telefon Ama Kulaklık girişi olmaması kötü olmuş ama mi6 öneriyorum tabi servis sıkıntın değilse

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Ben istemsizce bi soğuyuverdim. SDN incelemesinden sonra. İlk Yabancı Youtuberlerin paylaştığı inceleme dayanıklılık ve test videoları falan telefonu oldukça iyi gösteriyorlardı. Özellikle kamera testlerini incelerseniz yer yer İphone 7 ye bildiğiniz kafa tutmuş renkleri çok daha canlı.. Gece çekimlerini de inceledim Çin de inceleyenlerde gördüm gece ışıklarında çok güzel görüntüler vardı..