Burak DUMAN
Öğrenci
valla kardeş hepsiburada.com dan ön siparişini verdim stok da kalmadı diye mesaj geldi nasıl bir uygulamaysa 15 haziran dediler hemen bitti şuan ortada kaldım nerden bulucam onuda bilmiyorumyok mu arkadaşlar mi 6 kullanan???
valla kardeş hepsiburada.com dan ön siparişini verdim stok da kalmadı diye mesaj geldi nasıl bir uygulamaysa 15 haziran dediler hemen bitti şuan ortada kaldım nerden bulucam onuda bilmiyorumyok mu arkadaşlar mi 6 kullanan???
valla kardeş ben şuan mi 6 ya fen kafayı takmış durumdayım ama oneplus 5 de hepsiburada.com da ön siparişe açıldı 2500TL onun fiyatı düşerse alırım ha sana gelecek olursak ben 128GB lıktan yanayım istanbulda oturuyorsan Kağıthane Çağlayan Mahallesinde 2050TL ye Mi 6 128GB Satıyor Semersİletişim hepsiburada.com da 64GB lığı 2000TL hepsiburada.com dan alınır yani ama ben fiyatlarının düşmesini beklerim garantiden yana sıkıntın olmasın satıcı saten hepsiburada boru değil yaniMi6 almayı düşünüyorum. Garanti vs emin olamıyor insan. Hepsiburadadan alıcam. yorumlarınızı bekliyorum
Şimdi vergiler biraz azalacak. O yüzden de beklemek en iyisivalla kardeş ben şuan mi 6 ya fen kafayı takmış durumdayım ama oneplus 5 de hepsiburada.com da ön siparişe açıldı 2500TL onun fiyatı düşerse alırım ha sana gelecek olursak ben 128GB lıktan yanayım istanbulda oturuyorsan Kağıthane Çağlayan Mahallesinde 2050TL ye Mi 6 128GB Satıyor Semersİletişim hepsiburada.com da 64GB lığı 2000TL hepsiburada.com dan alınır yani ama ben fiyatlarının düşmesini beklerim garantiden yana sıkıntın olmasın satıcı saten hepsiburada boru değil yani
oneplus da çok iyi ama ben butçeyi zorlaya zorlaya sırf xiaomi mi6 için 2000tlye çıkardım yani 2000tlden 1 kuruş yukarı çıkmayacağım.Birde forumlarda falan görüyorum sürekli yazılımsal buglar falan var sıkıntı çekenler var hatta buradada birri google play çalışmamış vs.Bu konu hakkında ne diyorsunuz. Fiyatlarda bence eylül ekimden önce düşmez ve son 1 haftadır dolarda ufaktan artıyor.valla kardeş ben şuan mi 6 ya fen kafayı takmış durumdayım ama oneplus 5 de hepsiburada.com da ön siparişe açıldı 2500TL onun fiyatı düşerse alırım ha sana gelecek olursak ben 128GB lıktan yanayım istanbulda oturuyorsan Kağıthane Çağlayan Mahallesinde 2050TL ye Mi 6 128GB Satıyor Semersİletişim hepsiburada.com da 64GB lığı 2000TL hepsiburada.com dan alınır yani ama ben fiyatlarının düşmesini beklerim garantiden yana sıkıntın olmasın satıcı saten hepsiburada boru değil yani
beklemek en iyisi şuan kardeş o hata falan var diyen arkadaş hatayı kendinde arasın telefonu kötülemeye çalışanlar onlar boşver onları sen bekle şuanlık xiaomi mi6 nın fiyatı düşer ilerleyen zamanlardaoneplus da çok iyi ama ben butçeyi zorlaya zorlaya sırf xiaomi mi6 için 2000tlye çıkardım yani 2000tlden 1 kuruş yukarı çıkmayacağım.Birde forumlarda falan görüyorum sürekli yazılımsal buglar falan var sıkıntı çekenler var hatta buradada birri google play çalışmamış vs.Bu konu hakkında ne diyorsunuz. Fiyatlarda bence eylül ekimden önce düşmez ve son 1 haftadır dolarda ufaktan artıyor.
peki o zaman pusuya yatıyorumbeklemek en iyisi şuan kardeş o hata falan var diyen arkadaş hatayı kendinde arasın telefonu kötülemeye çalışanlar onlar boşver onları sen bekle şuanlık xiaomi mi6 nın fiyatı düşer ilerleyen zamanlarda
Kullanan arkadaşlar çok memnun.Ben mi 5 kullanıcısı olarak memnunum,siz memnun musunuz ?
parmak izi çok hızlı fakat romu bilmiyorummi 6 da rom ve parmak izi ne alemde arkadaşlar ?
parmak izi çok hızlı fakat romu bilmiyorum
Z17 kamerası rezalet inan bana bi karşılaştırma izlemiştim.Ben kararsız kazım hocam. oneplus 3t diyodum mi6 ya kaydım felangeçende nubia z17 ye baktım kamerası çık daha iyiydi
Yaklaşık 2 haftadır agresif bir şekilde kullanan biri olarak cihazdan çok memnunum bir kere kafayı yedi diyebilirim ondan da bir restart kendine getirdi cihazı kamera eğer çok önemli değil uzun süre kullanayım beni götürsün diyen biriyseniz doğru tercih diyebilirim. Önceki cihazım Lg G2 di bu arada
Mi6 bence sadece kendi islemcii yukunu tasiyacak bir tel yani demek istedigim oyunda sorun cikarmaz ama ilerde profesyonel kernel ayarlariyla ilgilenmek isterseniz sikinti cikaracagini dusunuyorum ozellikle governor I/O ayarlariyla oynayip under voltage tarzi islemlerde 50mV den sonra anakart sikinti yaratir diye dusunuyorumSürekli oyun oynayan sürekli aktif bir kullanım sergiliyor arkada çok oyun uygulama açık kalıyor nerden baksanız 7 saat ekran süreleri alıp %30-40 arası batarya ile devam etmisligim var güne
Mi6 bence sadece kendi islemcii yukunu tasiyacak bir tel yani demek istedigim oyunda sorun cikarmaz ama ilerde profesyonel kernel ayarlariyla ilgilenmek isterseniz sikinti cikaracagini dusunuyorum ozellikle governor I/O ayarlariyla oynayip under voltage tarzi islemlerde 50mV den sonra anakart sikinti yaratir diye dusunuyorum
Çok dibe giriyorsunuz. Kimse bunlarla uğraşmaz. 835 gibi bir işlemci ile normal kullanıcı oynamak istemez hayli hayli yeter zaten.Mi6 bence sadece kendi islemcii yukunu tasiyacak bir tel yani demek istedigim oyunda sorun cikarmaz ama ilerde profesyonel kernel ayarlariyla ilgilenmek isterseniz sikinti cikaracagini dusunuyorum ozellikle governor I/O ayarlariyla oynayip under voltage tarzi islemlerde 50mV den sonra anakart sikinti yaratir diye dusunuyorum
Haklisiniz turkiyede girmez ama yurtdisinda nasil giriyorlar bi gorsen...Çok dibe giriyorsunuz. Kimse bunlarla uğraşmaz. 835 gibi bir işlemci ile normal kullanıcı oynamak istemez hayli hayli yeter zaten.
1 sene sonra geleyim ben buraya sen benim S7de o işlerde yardımcı olursun herhaldeHaklisiniz turkiyede girmez ama yurtdisinda nasil giriyorlar bi gorsen...
Evt ilk 2 yil gerekmez ama sonra nasil gerekcek
Veya siz pil suresi olarak 7 saat alirken bu kadar dibe girenler performans kaybi olmadan 11 saat aliyor umarim anlatabildim ustelik emin olun bunlar daha giris seviyesi
Aslinda talep olsa bu isler icin konu yazmak isterim kernel ayarlari ,kaynak kodsan kernel derleme, rom portlama, samsung portlama, patch rom yontemi ile miui portlama, smali editleme vb1 sene sonra geleyim ben buraya sen benim S7de o işlerde yardımcı olursun herhalde![]()
Kontrollu yapilmazsa yanar tabi birazda cihaz eskiymis ondan kaynakli mesela benim note 4 de 84 u gordum ancak sorun yasamadim size su sekilde anlatayim her islemcinin ayri bir asv degeri vardir mesela bizim exynos 5433 un asv degeri 1 ile 15 arasunda oluyor yani mesela benim note4 umun asv si 12 mesela bide benim arkadasim var onunlide 4 biz bu yuzden o arkadasa diyoruz ki 40mV ye kadar oc yada uv yap ki analart zarar gormesin ama ben 100mV ye kadar yapabiliyorum umarim anlatabildim kontrolu elde tuttuktan sonra cok fazla sorun olmazBen şahsen 6 senelik bir Android kullanıcısıyım ilk cihazım Lg optimus black ti onda kernel rom hepsi ile uğraştım az çok kullanmisligim var ikinci cihazım Lg G2 de kernel işine giremeden rom atarken cihaz 80 derece ısınıp wifi entegrasyon ünitesi yanınca pek ellesmek istemiyorum o konularla. Zamanının efsane işlemcisi Tegra 3 olan tabletin ki kendisi 5 yıldan büyüktür ve hala kullanıyorum. Ne kernel ne rom hiçbirini denemedim niyetimde yok açıkçası [emoji4][emoji4]
Kontrollu yapilmazsa yanar tabi birazda cihaz eskiymis ondan kaynakli mesela benim note 4 de 84 u gordum ancak sorun yasamadim size su sekilde anlatayim her islemcinin ayri bir asv degeri vardir mesela bizim exynos 5433 un asv degeri 1 ile 15 arasunda oluyor yani mesela benim note4 umun asv si 12 mesela bide benim arkadasim var onunlide 4 biz bu yuzden o arkadasa diyoruz ki 40mV ye kadar oc yada uv yap ki analart zarar gormesin ama ben 100mV ye kadar yapabiliyorum umarim anlatabildim kontrolu elde tuttuktan sonra cok fazla sorun olmaz
Z17 kamerası rezalet inan bana bi karşılaştırma izlemiştim.
Z17 kamerası rezalet inan bana bi karşılaştırma izlemiştim.
haydaa.. xiaomi dede mağlum rom ve parmak izi sorunları var
--- Gönderi Güncellendi ---
haydaa.. xiaomi dede mağlum rom ve parmak izi sorunları var
Bide hocam buyuk ihtimal siz hard core kernel kullanmadiniz eger hardcore ile synapse araciligiylakendi ayarlarinizi kendiniz belirleseniz en az ikiye katlarsiniz teliTabi ki lg optimus black te yaptım haşır kernel kullanma olarak içine ekleme yapmaya girismedim ama katkısı tabiki çok oluyor