Peki hocam 2000-2100 civarı KVK garantili diye satıyorlar gerçekten öylemi acaba?Alınır ama 100 daha ver 128 olanı al.
KVK o TR garantili KVK değil bildiğim yine ithalatçı ama KVK garantisi altındaPeki hocam 2000-2100 civarı KVK garantili diye satıyorlar gerçekten öylemi acaba?
Bilmem KVK daha sağlam servis verebilir belkiTavsiye edermisin yoksa normal Delta garantilimi alayım
AlınırArkadaşlar mi 6 almayı düşünüyorum fakat kararsızım kullananlar arkadaşlar sorun yaşıyormu yada ne gibi sorunlar yaşadınız cihazla,artıları eksileri nelerdir?Teşekkürler
Alınır ama arkadaşın dediği 128'lik olanı alman daha iyi olur.Arkadaşlar mi 6 almayı düşünüyorum fakat kararsızım kullananlar arkadaşlar sorun yaşıyormu yada ne gibi sorunlar yaşadınız cihazla,artıları eksileri nelerdir?Teşekkürler
Neye göre kime göre üst seviye amirallere göre kötü orta segmentlere göre net daha iyiKamerası kotu diyorlar peki bu konu hakkinda dusunceleriniz nelerdir?
SebepAlınmaz şahsen ben almazdım.
Kulaklık girisinin olmaması
Ayrıca güçlü de bir alternatif olan op5 varken hiç gereği yok.Kulaklık girisinin olmaması
Kulaklık girişi çok büyük bi sorun değil. Dönüştürücüyle kullanırsın. Şarjı hızlı dolduğu içinde şarjda kulaklık pek ihtiyaç olmazKulaklık girisinin olmaması
Aralarında şuan 400 tl fark var. Parası olan op5 i alır ama bütçen 2000 ise mi6 en iyi seçenekAyrıca güçlü de bir alternatif olan op5 varken hiç gereği yok.
İşte tercih meselesi ben mesela çok kullanıyorum şarjda kulaklık 2000 liram olsa temiz s7 bulurdum bir yerlerden mi6ya hiçbir türlü gerek yok tabi bana göreKulaklık girişi çok büyük bi sorun değil. Dönüştürücüyle kullanırsın. Şarjı hızlı dolduğu içinde şarjda kulaklık pek ihtiyaç olmaz
--- Gönderi Güncellendi ---
Aralarında şuan 400 tl fark var. Parası olan op5 i alır ama bütçen 2000 ise mi6 en iyi seçenek