Xiaomi Mi 4 ?

mubatu123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar.Xiaomi Mi 4 almayi dusunuyorum.Internet baglantisinda sorunlar vb. var diyorlar.Ve cihazin ozellikleriyle 900 tl olan fiyatini bagdastiramiyorum.Bu kadar ozellige bu fiyat? Kullananlar cevaplarsa cok sevinirim.Gercekten de butun bu ozellikler ve bu fiyat beni suphelendirdi.Bide Cin markasi olunca :) .Neyse cevaplarsaniz sevinirim...

murdax105nc

Asistan
Reaksiyon puanı
33
nerdeyse 2 sene oluyor piyasaya çıkalı o yüzden fiyatın düşük olmasını buna bağlıyorum. bir de zaten n11 gibi sitelerde daha uygun oluyor. teknosa veya vatan gibi mağazalarda satılıyor olsaydı fiyat daha yukarıda olurdu tabi. ayrıca 900 lira diye n11'den almanızı önermem. hepsiburada'dan almak daha mantıklı. 100 lira fazla olur daha güvenilir olur.

yani kısaca fiyat düşük diye telefonda bir bit yeniği vardır diye düşünmeyin. kafanıza yatıyorsa kesinlikle alınır. kullanan arkadaşlar da varsa yardımcı olurlar umarım.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar.Xiaomi Mi 4 almayi dusunuyorum.Internet baglantisinda sorunlar vb. var diyorlar.Ve cihazin ozellikleriyle 900 tl olan fiyatini bagdastiramiyorum.Bu kadar ozellige bu fiyat? Kullananlar cevaplarsa cok sevinirim.Gercekten de butun bu ozellikler ve bu fiyat beni suphelendirdi.Bide Cin markasi olunca :) .Neyse cevaplarsaniz sevinirim...

Guzel bir urun. Cevremde hic alan olmadi. Forumda alanlar vardi sanirim. ama çin ureticisi diye supheleniyorsaniz benzer donanim ve asagi yukari yakin fiyata sony xperia z2 alabilirsiniz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
xiaomi çinli ama kaliteli olan kısmından foxconn'u katlar kalite bakımından ama bir sony değil z2 alman daha mantıklı en azından müzik zevkini tatmin eder.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Z2'nin de kamerası Allah'a emanet kardeşim ya. Mi4 çok mantıklı duruyor fiyatı gördükçe elimi kolumu zor tutuyorum

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
japon turistler gibi her uçanı kaçanı çekmiyorsan z2 işini görür ki onu japonlar kullanıyor uçanı kaçanı çeke çeke...

mubatu123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Mesajlar icin saolun fakat z2 1600 tl ? Birde Xiaomi Mi 4 cok mantikli bir telefon gibi geliyor bana.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Z2 nasil 1600 TL yahu? Teknosa da bile 1249 TL iken diğer sitelerde daha ucuzdur.