Xiaomi mi 10t şarj hızlı gidiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s2grully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

s2grully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Pubg sever bir genç olarak aldım.60 da oynuyorum.ancak şarj hızlı bitiyor.telefon yurt dışı 2.el ancak sadece 1 ay kullanılmış.pubg haricinde de sosyal medya ve internetteyim.O zamanda şarj biraz hızlı ama pubg kadar değil.miui 13 güncellemesi bekleniyor daha güncellemedim çünkü telefon yeni olduğundan dolayı güncellediğimde kendi kendine hard reset atabileceğinden telefoncuya götüreceğim.peki bu şarj gitme hızı sizce normal mi ?

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29
hocam oyun oynarken bir akıllı telefon olduğunu unutmayın derim. bataryası pubg için tasarlanmadı. yüksek güç tüketen bir aktivite yaparken şarjın hızlı gitmesinden doğal birşey yok.

s2grully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
hocam oyun oynarken bir akıllı telefon olduğunu unutmayın derim. bataryası pubg için tasarlanmadı. yüksek güç tüketen bir aktivite yaparken şarjın hızlı gitmesinden doğal birşey yok.
Peki sormak istediğim birşey daha var.sadece pubg da değil sosyal medya ve youtube uygulamalarında da şarj hızlı gidiyor.telefonu 3g de kullanıyorum ve bunun yanı sıra whatsapp, instagram ve youtube harici tüm uygulamaların arka plan etkinlikkerini kısıtladım.dün saat 11 gibi telefonumun pili 91 di. Saat 12 gibi de şarjı 75 ti.bataryanın ömrü gayet iyi gözüküyor ve 5000mAh duruyor.anlamadım ben bu işten.şuan bir güncelleme beni bekliyor.ondan dolayı olma şansı var mı