attilathehun
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Elimde redmi note 9s cihaz var ve manuel güncelleme için hangi siteden yükleyebilirim ? Ayrıca Redmi Note 9s için Endonezya Rom varmı varsa nası çalışıyor?
Ben bu siteyi kullanıyorum; Xiaomi Firmware UpdaterElimde redmi note 9s cihaz var ve manuel güncelleme için hangi siteden yükleyebilirim ? Ayrıca Redmi Note 9s için Endonezya Rom varmı varsa nası çalışıyor?
eyvallah hocamBen bu siteyi kullanıyorum; Xiaomi Firmware Updater
indirdiğin romun fastboot mu recovery mi olduğunda dikkat et.Yani kısaca dikkatli ol.
Güncelleme sekmesinde ki MIUI logosuna tıklayıp durarak o ayarı açabilirsiniz.Elimde redmi note 9s cihaz var ve manuel güncelleme için hangi siteden yükleyebilirim ? Ayrıca Redmi Note 9s için Endonezya Rom varmı varsa nası çalışıyor?
Bence Endonezya,hindistan romu gibi muhabbetlere girmeyin hiç gerek yok.Ben hindistan romu kurmuştum o daha iyi diye.İyi güzelde bölgeyi değiştirsem dahi müzik uygulaması Hintçe öneriler veriyordu.Takvim uygulaması orjinal xaominindi onunda dili Türkçe'ye dönmüyordu.Dahası varda şimdi hatırlamıyorum.Elimde redmi note 9s cihaz var ve manuel güncelleme için hangi siteden yükleyebilirim ? Ayrıca Redmi Note 9s için Endonezya Rom varmı varsa nası çalışıyor?