Furquality
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Ben Xiaomi hayranı olduğum için telefonum da xiaomiyken aynı markanın ürünü almak istiyorum güzel oluyor çünkü
kulaklık hakkında nerdeyse hiç bilgiye sahip değilim ve kulakiçi kulaklık almak istiyorum. Mikrofonunun olmasının bir önemi yok ve kulaklığı sadece müzik-video-oyun için kullanacağım. İnternette Xiaomi piston fresh, mi piston 2 gibi kulaklıklar gördüm bu kulaklıklar işimi görür mü? Görmezse öneri kulaklık önerisi yapın ve markası Xiaomi olmasa da olabilir ama mümkünse Xiaomi olsun. Bir sorum daha var. Benim örnek gösterdiğim piston fresh gibi kulaklıklar internette 30 TL'ye falan satılıyor. Bunun sebebi garantisinin olmaması veya ithalatçı garantili olması mıdır? Eğer KVK garantili fiyatı da aynıysa bayiden alacağım.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Max 50 TL'lik bir şey söyleyin ve xiaominin kulaklıkları iyi midir onu da söyleyin lütfen

Ben Xiaomi hayranı olduğum için telefonum da xiaomiyken aynı markanın ürünü almak istiyorum güzel oluyor çünkükulaklık hakkında nerdeyse hiç bilgiye sahip değilim ve kulakiçi kulaklık almak istiyorum. Mikrofonunun olmasının bir önemi yok ve kulaklığı sadece müzik-video-oyun için kullanacağım. İnternette Xiaomi piston fresh, mi piston 2 gibi kulaklıklar gördüm bu kulaklıklar işimi görür mü? Görmezse öneri kulaklık önerisi yapın ve markası Xiaomi olmasa da olabilir ama mümkünse Xiaomi olsun. Bir sorum daha var. Benim örnek gösterdiğim piston fresh gibi kulaklıklar internette 30 TL'ye falan satılıyor. Bunun sebebi garantisinin olmaması veya ithalatçı garantili olması mıdır? Eğer KVK garantili fiyatı da aynıysa bayiden alacağım.
Max 50 TL'lik bir şey söyleyin ve xiaominin kulaklıkları iyi midir onu da söyleyin lütfen
Son düzenleme: