Nazz.aysse
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
ğ harfine basamıyorum. Çözümünü bilen var mı acaba?
hocam xiaomi klavye ama hangi modeli belki yardımcı olabilirim eğer söylersenizğ harfine basamıyorum. Çözümünü bilen var mı acaba?
EvetKlavye Türkçe mi?
mi note 10 litehocam xiaomi klavye ama hangi modeli belki yardımcı olabilirim eğer söylerseniz
ayarlardan türkçe q klavye seçtiğinizden emin olunğ harfine basamıyorum. Çözümünü bilen var mı acaba?
Baktım Türkçe q klavye bazen ğ basıyor bazen basmıyorayarlardan türkçe q klavye seçtiğinizden emin olun
EvetYeni olan bir sorun mu?
klavye arızalı galiba bazen basıyosaBaktım Türkçe q klavye bazen ğ basıyor bazen basmıyor
hocam düzeldimi düzelmedi ise ğ tuşunun bulunduğu konumu başka uygulamalarda çalışıyormu diye deneyin eğer olmuyorsa garantiye başvurun ben xiaomi klavye diyince bilgisayar klavyesi gelmişti aklıma ilkEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
mi note 10 lite
Düzeldi tesekkurler?hocam düzeldimi düzelmedi ise ğ tuşunun bulunduğu konumu başka uygulamalarda çalışıyormu diye deneyin eğer olmuyorsa garantiye başvurun ben xiaomi klavye diyince bilgisayar klavyesi gelmişti aklıma ilk
ğ harfine basamıyorum. Çözümünü bilen var mı acaba?
g yerindeki kart damarı bozulmuşturğ harfine basamıyorum. Çözümünü bilen var mı acaba?