• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Xiaomi alınır mı?

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar. Hatırlayanlarınız vardır belki iPhone almak için birkaç konu açmıştım fakat gerçekten aşırı pahalı olduğunu ve bu paraları vermek istemediğimi farkettim. Zaten iPhone alacaksan en düşük 8 plus almak lazım o da... 2 bin ile 3 bin lira arasında xiaomi, huawei veya samsung almak istiyorum ama xiaomi gerçekten alınmaya değer bir marka mı? sar değeri falan yüksek diye duymuştum. en önceliğim kamera ve uzun süre bana dayanması. eğer önerirseniz hangi model önerirsiniz bu fiyata bu markalar arasından?

Son düzenleyen moderatör:

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
3 bin tl bütçe ile mi mix 2 veya mi 9t
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi alınır tam bir fp cihaz

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Ben mi 9t öneririm.Sar değeri konusunda birşey söyleyemem, siz bilirsiniz.

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
hocam red mi note 8 pro'nun kamerası daha iyi mi 9t'den diye gördüm, doğru mu?

red mi note 8 pro nasıl?

RN8 Pro kullanıyorum, gayet memnunum. Amoled ekran siziniçin çok önemli bir kriter değilse RN8 Pro öneririm. Daha uygun fiyatlı ve güçlü bir cihaz.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
hocam red mi note 8 pro'nun kamerası daha iyi mi 9t'den diye gördüm, doğru mu?

red mi note 8 pro nasıl?
Oda alınabilir güzel cihaz mi9t ile hemen hemen aynı ekran paneli farklı mi9t amoled
Rn 8 ıps

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
RN8 Pro kullanıyorum, gayet memnunum. Amoled ekran siziniçin çok önemli bir kriter değilse RN8 Pro öneririm. Daha uygun fiyatlı ve güçlü bir cihaz.
yılbaşı indiriminde bakıcam ne kadar düşer acaba :)

Oda alınabilir güzel cihaz mi9t ile hemen hemen aynı ekran paneli farklı mi9t amoled
Rn 8 ıps
farkı ne amoled ile ips'in?

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Amoled ekranda siyah renkleri göstermek için ışık verilmez, ama ips ekranlarda siyah rengi göstermek için ekrana hafiften ışık verilmesi gerekiyor.Bu yüzden ips ekranda siyahlar biraz daha aydınlık veya grimsi görünür.

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Amoled ekranda siyah renkleri göstermek için ışık verilmez, ama ips ekranlarda siyah rengi göstermek için ekrana hafiften ışık verilmesi gerekiyor.Bu yüzden ips ekranda siyahlar biraz daha aydınlık veya grimsi görünür.
sırf kamera açısından bakarsak mi 9t mi, red mi note 8 pro mu?

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Şimdi performans benim için önemli değil diyorsunuz ama ileride telefon eskiyince performansın önemini anlayacaksınız.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Merhaba arkadaşlar. Hatırlayanlarınız vardır belki iPhone almak için birkaç konu açmıştım fakat gerçekten aşırı pahalı olduğunu ve bu paraları vermek istemediğimi farkettim. Zaten iPhone alacaksan en düşük 8 plus almak lazım o da... 2 bin ile 3 bin lira arasında xiaomi, huawei veya samsung almak istiyorum ama xiaomi gerçekten alınmaya değer bir marka mı? sar değeri falan yüksek diye duymuştum. en önceliğim kamera ve uzun süre bana dayanması. eğer önerirseniz hangi model önerirsiniz bu fiyata bu markalar arasından?
5 yıl İPhone 5s kullandıktan sonra Mİ9T'ye geçen biri olarak kesinlikle alınır diyorum
Hacım hiç Huawei veya Samsung'a bulaşma çünkü amiral gemisi dışındaki cihazlarının hem arkasında durmuyor hemde parasının hakkını vermiyor
Samsung A ve M serisi rezildir hem güncelleme almaz hemde arkasında durmaz
Huawei orta seviye cihazları Lite P Smart gibi modellerinde Kirin 710'dan başka işlemci kullanmaz aynı işlemciyi alt markası olan Honor da kullanıyor
Oppo tarafında ise fiyat politikasından dolayı önermiyorum çünkü Mİ9T ile aynı işlemciye sahip olan Reno 2 5000 tl sence değer mi değmez mi sen karar ver istersen
Mİ9T'yi 2800'e aldım kesinlikle kuruşuna kadar hak ediyor bundan sonraki telefonum Xiaomi veya OnePlus olacak
Xiaomi tarafında Mİ9T dışında RN8 Pro ve Mİ9 Lite da öneririm Mİ9T kullanıcısı olarak RN8 Pro'yu beğendim aklımı az çelmedi değil alacaksan da mavisini al çünkü aşırı güzel
Karar senin ?

Son düzenleme:

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
5 yıl İPhone 5s kullandıktan sonra Mİ9T'ye geçen biri olarak kesinlikle alınır diyorum
Hacım hiç Huawei veya Samsung'a bulaşma çünkü amiral gemisi dışındaki cihazlarının hem arkasında durmuyor hemde parasının hakkını vermiyor
Samsung A ve M serisi rezildir hem güncelleme almaz hemde arkasında durmaz
Huawei orta seviye cihazları Lite P Smart gibi modellerinde Kirin 710'dan başka işlemci kullanmaz aynı işlemciyi alt markası olan Honor da kullanıyor
Oppo Mİ9T ile aynı işlemciye sahip olan Reno 2 5000 tl sence değer mi değmez mi sen karar ver istersen
Mİ9T'yi 2800'e aldım kesinlikle kuruşuna kadar hak ediyor bundan sonraki telefonum Xiaomi veya OnePlus olacak
Xiaomi tarafında Mİ9T dışında RN8 Pro ve Mİ9 Lite da öneririm Mİ9T kullanıcısı olarak RN8 Pro'yu beğendim aklımı az çelmedi değil alacaksan da mavisini al çünkü aşırı güzel
Karar senin ?
RN8 de Mİ 9T de güzel cihazlar ama kamera önceliğim benim. sence hangisi?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
RN8 de Mİ 9T de güzel cihazlar ama kamera önceliğim benim. sence hangisi?
Tabiki de şuanda kullandığım Mİ9T çünkü Mİ9T Sony sensörü kullanırken RN8 Samsung sensörü kullanıyor yani Mİ9T her anlamda RN8'i ezer ki Mİ9T'nin rakibi RN8 değil abisi RN8 Pro'dur

nurettinakrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Merhabalar 6 aylık Mİ 9T kullanıcısıyım, bu cihazı pek önermiyorum çünkü , bir kere sar değeri çok yüksek ve xioami cihazlar çabuk değer kaybediyor, bazı yazılımsal sıkıntıları var, örneğin Türk Telekom kullanıcısıyım Volteyi açtığımda sms gönderemiyorum,kamerada ois yok,batarya güzel,bazı oyunları belli bir süre sonra açmıyor,büyük ve ağır bir cihaz,pop up kamera bazen saçmalıyor,video kalitesi gündüz çekimlerinde fena değil,akşam çekimleri kötü, bu kullandığım son android cihaz olacak,kısacası android telefonlara çok para vermeye değmez, çin markalı telefonlar hem yazılımsal hemde donanımsal olarak sıkıntılı oluyor. Aldığıma pişmanım...

Son düzenleme:

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Alınmaz. Her güncelleme bug dolu. İlk kez 1 yılda telefon değiştireceğim.

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
iyi dedin güzel dedin de abicim iphonelar aldı başını gitti xiaomi huawei gibi telefonlara kaldık sony nokia panasonic ericsson blackberry lg hepsi bitti gitti doğru düzgün telefon kalmadı bu durumda başka şanssımız yok

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
iyi dedin güzel dedin de abicim iphonelar aldı başını gitti xiaomi huawei gibi telefonlara kaldık sony nokia panasonic ericsson blackberry lg hepsi bitti gitti doğru düzgün telefon kalmadı bu durumda başka şanssımız yok
Sony fiyat konusunda Apple ile yarışacam diye kendi topuğuna sıktı kullanıcılarına kulak vermedi her sene aynı tasarımı kullandı Türkiye'den çekilmesi gayet normal
LG ise kronik sorunlarından dolayı tutunamadı telefonlarına odaklanma sorunu yaşıyor sanırım

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Merhabalar 6 aylık Mİ 9T kullanıcısıyım, bu cihazı pek önermiyorum çünkü , bir kere sar değeri çok yüksek ve xioami cihazlar çabuk değer kaybediyor, bazı yazılımsal sıkıntıları var, örneğin Türk Telekom kullanıcısıyım Volteyi açtığımda sms gönderemiyorum,kamerada ois yok,batarya güzel,bazı oyunları belli bir süre sonra açmıyor,büyük ve ağır bir cihaz,pop up kamera bazen saçmalıyor,video kalitesi gündüz çekimlerinde fena değil,akşam çekimleri kötü, bu kullandığım son android cihaz olacak,kısacası android telefonlara çok para vermeye değmez, çin markalı telefonlar hem yazılımsal hemde donanımsal olarak sıkıntılı oluyor. Aldığıma pişmanım...
Zaten kararsızdım iyice koptu kayış abi.. Galaxy A70 veya Huawei P30 lite nasıl acaba?