Xıaomı akıllı saatlerinin artık f/p olmaktan çıkması ...

Mi Watch Alır Mısınız

• Kullanılan toplam oy
    12

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Arkadaşlar internette dolanırken denk geldim sdn youtube kanalı mi watch inceliyordu anladığım kadıyla mikrofon ve hoparlör gibi şeyler yok bu akıllı saate.Sesli asistanı söylemiyorum bile o da yok.Bugün çinden veya türkiyeden apple watch çakması alsanız (asla çakma önermiyorum sadece kıyaslama açısından söylüyorum) sesli konuşma yapabileceğiniz mikrofon ve hoparlörü var ve mi watch saatin yarı fiyatına satılıyor.Xıoamı için bir mikrofon ve hoparlör katmak bu kadar mı zor mi bandin ekranı büyük olanını mi watch diye çıkarıp 3 katı fiyattan satıyorlar.Açıkçası bana saçma geliyor ve sebebini anlamadım anlayan varsa ve anlatırsa sevinirim .

Reaksiyon puanı
8,190
Mi Watch'e 1000Tl vereceğime 1 2 ay daha bekler Apple Watch SE alırım kat kat iyi.

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Mi band 6 yı beklerim daha iyi
mi bandlere sesli konuşma özelliği gelse 1k ya bile alırım akıllı bilekliklerin tasarımı çok hoş geliyor keşke 6.serisi mikrofon ve hoparlörle gelse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi Watch'e 1000Tl vereceğime 1 2 ay daha bekler Apple Watch SE alırım kat kat iyi.
bencede şu an ana teknoloji markalarından apple, oppo ve huawei harici akıllı saateler BENCE çöp

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
mi bandlere sesli konuşma özelliği gelse 1k ya bile alırım akıllı bilekliklerin tasarımı çok hoş geliyor keşke 6.serisi mikrofon ve hoparlörle gelse
İşte zaten burdaki satış mantığı bu bandlerde sesli özelliği yok onun için watch var
bandlerde mik ve hoparlör yok onun için watch var
Mantığı

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Arkadaşlar internette dolanırken denk geldim sdn youtube kanalı mi watch inceliyordu anladığım kadıyla mikrofon ve hoparlör gibi şeyler yok bu akıllı saate.Sesli asistanı söylemiyorum bile o da yok.Bugün çinden veya türkiyeden apple watch çakması alsanız (asla çakma önermiyorum sadece kıyaslama açısından söylüyorum) sesli konuşma yapabileceğiniz mikrofon ve hoparlörü var ve mi watch saatin yarı fiyatına satılıyor.Xıoamı için bir mikrofon ve hoparlör katmak bu kadar mı zor mi bandin ekranı büyük olanını mi watch diye çıkarıp 3 katı fiyattan satıyorlar.Açıkçası bana saçma geliyor ve sebebini anlamadım anlayan varsa ve anlatırsa sevinirim .
Gear Fit 2 ile mutluyum.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,756
Watch active 2 kullanıyorum memnunum. Bir ara Honor Magicwatch 2 kullandım 15 gün kadar şarjı güzel ama arayüzünde geçişlerde ufak takılmalar oluyor o da ram miktarının düşük olmasından kaynaklanıyor. Genel anlamda akıllı saat satış fiyatlarının vergi oranının azaltılması veya doların düşmesi ile azalacağını düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
6,371
Xıoamı için bir mikrofon ve hoparlör katmak bu kadar mı zor mi bandin ekranı büyük olanını mi watch diye çıkarıp 3 katı fiyattan satıyorlar.
Ne güzel demişsiniz. Bunu yıllardır yapıyorlar çoğu ürünlerine ama sonra Apple paragöz ve anca isim satan kalitesiz bir markadan öte geçemiyor.

Reaksiyon puanı
1,338
Ben mi band 6 yı bekliyorum 4 ten 6 ya geçecem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında vergiler olmayaydı ucuzdu herşey

Reaksiyon puanı
645
mi band 4 kullanıyorum spor harici kullanmayacaklar için yeterli bir ürün