Yardım Xiaomi 34" Monitor Görüntü Sorunu

Bu konuyu okuyanlar

oguzakduman

Öğrenci
Katılım
25 Ekim 2022
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
21
Merhabalar, öncelikle Türkçe'm pek iyi değil fakat yine de sorunumu yazmak istedim. Bir yanlışlık yaptıysam özür dilerim.

Konuya gelecek olursak, geçen sene aldığım Xiaomi 34" Curved Monitor, bugün tamamen durduk yere bozuldu. Sabah kalkıp bilgisayarı açtığımda, monitöre görüntü gelmediğini fark ettim. İşin garip tarafı, monitör arka planda gayet düzgün bir şekilde çalışıyor. Normalde monitörü kapatıp açtığımda Xiaomi logosu gelir fakat o ekran bile gelmiyor. {aslında kapanıp açılma süresinden anladığım kadarıyla arka planda logo geliyor. çünkü monitör tamamen kapalıyken ekran siyah renkte, açıldığında lacivert renkte kalıyor} Arkadaki butonlarda yine arka planda çalışıyor, herhangi bir değişiklik olduğunda aynı şekilde görüntü gidip geliyor ve lacivert ekranda kalıyor.

Daha iyi anlaşılması için videonun linki:
Ürünün garantisi vb. her şeyi var fakat oralara gidene kadar, şimdilik buradan bunun sebebini öğrenmek istedim. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Yabancı forumlardan gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayan bir çok insan olmuş fakat hiç birisi sonradan nasıl çözdüğünü, ne olduğunu yazmamış bu yüzden bir şey olursa burayı anlık bir şekilde güncelleyip her şeyi Türkçe'm yettiği kadarıyla anlatmaya çalışacağım. En azından ilerde böyle bir sorun yaşayan birisi olursa sebebini öğrenmiş olur.
 

Son mesajlar

Üst