Soru Xiaomi 12s ultra nın sadece çinde satılacak olması

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Ceo su ilerleyen yıllarda amiralleri globalde de satacakmış.

Buda demek oluyor ki, ya Apple ya Samsung gerisi cidden fos ?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869

Konuyla alakası yok Apple ve Samsung'un. Övmek için övmeyin.

Belki önce test amaçlı Çin'de satacaklar. Bazı telefonların ilk Hindistan'da satışa sürülmesi gibi. 12s Ultra gibi iddialı bir modeli globalde direkt satışa sunamazdı Xiaomi.

ayberk.halic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Samsung ne zaman s ultra modeli sadece Korede satılacak dedi
Her markanın iş planı aynı olmuyor. Burada Xiaomi süreci bu şekilde yönetmeyi tercih etmiş olabilir. Bu durumun Xiaomi'yi Samsung'dan ya da herhangi başka bir markadan daha üstün ya da daha kötü yapacağı durumunu ortaya çıkaracağı fikrine katılmıyorum açıkçası.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Çok iyi bir cihaz olsa bütün dünyada satardı.Ön kamerada 4K video çekemeyen,arka kamerada hdr konusunda iPhone 13 den tokat yiyen çöp bir cihaz.Xiaomi den cacık olmaz.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Çok iyi bir cihaz olsa bütün dünyada satardı.Ön kamerada 4K video çekemeyen,arka kamerada hdr konusunda iPhone 13 den tokat yiyen çöp bir cihaz.Xiaomi den cacık olmaz.
Sony çok pahalıya satmasa telefonları Samsung fiyatlarında, ciddi diyorum çinliler kepenkleri kapatır yada anca Türkiye gibi ülkelerde satar.
Sony çok yanlış fiyat politikası izliyor

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Sony çok pahalıya satmasa telefonları Samsung fiyatlarında, ciddi diyorum çinliler kepenkleri kapatır yada anca Türkiye gibi ülkelerde satar.
Sony çok yanlış fiyat politikası izliyor
Siz Çinliler derken Sony'den mi yoksa Xiaomi'den mi yoksa her ikisinden mi bahsettiniz?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Siz Çinliler derken Sony'den mi yoksa Xiaomi'den mi yoksa her ikisinden mi bahsettiniz?
Sony ?? hocam sonyde yamuk olmaz ?
Xiaomi den bahsettim, ama Allah var diğer tüm ürünleri on numara bizim evdeki çoğu alet xiaomi hiçbiri sorun çıkarmadı, xiaominin sorunu telefonları, watch s1 active aldım xiaomi telefonda çalışmadı s21 fede şuan sorunsuz çalışıyor saat kendi markasında çalışmıyor Samsung ta tıkır tıkır.

Xiaomi bence telefon işini bırakıp ev aletlerine yüklenmeli, hatta beyaz eşya TV de olsun Samsung Philips bosch Siemens gibi markaların yanında yerini alır buna eminim ?

Ama telefon xiaomi ye göre değil, emekliye ayrılıp bu işi Apple ve Samsung a bıraksın ?