ZincaP
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 108
Arkadaşlar Selam Ben XFCE Masaüstü Kullanan alinux Arıyorum Ama Bulamadım Çoğu 64 bit Acaba 32 Bit Olarak Önerebilecekleriniz Var Mı?
Linux Mint XFCE. ?Arkadaşlar Selam Ben XFCE Masaüstü Kullanan alinux Arıyorum Ama Bulamadım Çoğu 64 bit Acaba 32 Bit Olarak Önerebilecekleriniz Var Mı?
Kullandım Ama Pek SevmedimLinux Mint XFCE. ?
Xubuntu veya Debian XFCE. İkisi de çok iyi dağıtımlardır. Eski sürümlerinde 32-bit seçeneği vardır.Arkadaşlar Selam Ben XFCE Masaüstü Kullanan alinux Arıyorum Ama Bulamadım Çoğu 64 bit Acaba 32 Bit Olarak Önerebilecekleriniz Var Mı?
Onları da denedim Sevmedim Ayrıca Xubuntu nun 32 bit desteği yokXubuntu veya Debian XFCE. İkisi de çok iyi dağıtımlardır.
Xubuntu 18.04.5 sürümünde 32-bit desteği var. Ayrıca görünümlerini kişiselleştirirseniz daha iyi bir görünüme kavuşursunuz.Onları da denedim Sevmedim Ayrıca Xubuntu nun 32 bit desteği yok
Onu da sevmedim ?Xubuntu 18.04.5 sürümünde 32-bit desteği var.
Görünümünü kişiselleştirirseniz daha iyi bir görünümü olur.Onu da sevmedim ?
Bilmiyorum ubuntu'ya ben alışamadım o yüzden sevmedim ama denerimGörünümünü kişiselleştirirseniz daha iyi bir görünümü olur.
Debian da iyi bir dağıtım. Onun da görünümünü kişiselleştirirseniz daha iyi bir görünümü olur. Ayrıca Debian, Xubuntu'dan daha hafif.Bilmiyorum ubuntu'ya ben alışamadım o yüzden sevmedim ama denerim
Hackerlik Mi Yapım Ve Sudoers Değilsiniz Hatasını AldımDebian da iyi bir dağıtım. Onun da görünümünü kişiselleştirirseniz daha iyi bir görünümü olur.
Kurtarma modunda şu komudu yazın:Hackerlik Mi Yapım Ve Sudoers Değilsiniz Hatasını Aldım
echo "<kullanıcı adınız> ALL=(ALL) ALL" >> /etc/sudoers
Yazdım o da olmadıKurtarma modunda şu komudu yazın:
Bash:echo "<kullanıcı adınız> ALL=(ALL) ALL" >> /etc/sudoers
Xubuntu yu deneyeceğim de tam iso dosyasını bulamadım ubuntu ya torrent de indiremiyorum acaba link varsa verebilirmisiniz ?Kurtarma modunda şu komudu yazın:
Bash:echo "<kullanıcı adınız> ALL=(ALL) ALL" >> /etc/sudoers
Yazdım o da olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xubuntu yu deneyeceğim de tam iso dosyasını bulamadım ubuntu ya torrent de indiremiyorum acaba link varsa verebilirmisiniz ?
Torrent olmadan inmiyor muBuradan 18.04'ü indirebilirsiniz.Xubuntu – Download
xubuntu.org
Windows sevmiyorum ve pc kaldırmıyorWindows 10 kurup XFCE temaları yükleyebilirsiniz. Bile bile eziyete son![]()
Torrent olmadan indirebilirsinizTorrent olmadan inmiyor mu
Soruyla alakasız bomboş cevap niye veriyorsun? XFCE de'lı distro istemiş arkadaş, ne yapsın Windows'u?Windows 10 kurup XFCE temaları yükleyebilirsiniz. Bile bile eziyete son![]()
Islemcim 32 bitUbuntu 21.04 XFCE ile geliyordu sanırım.
Ubuntu 18.04 32 bit desteği yok ben bulamadımUbuntu'nun 32-bit destekleyen en güncel sürümü 18.04
Xubuntu 18.04 32-bit desteği var. Xubuntu 18.04 işini görecektir.Ubuntu 18.04 32 bit desteği yok ben bulamadım
Su an kuruyorum zaten Xubuntu yu ubuntu'nun yokXubuntu 18.04 32-bit desteği var. Xubuntu 18.04 işini görecektir.