Xdrive Alınırmı

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun boyum 1.85 kilo 70 bu attığım 4 model arasından hangisi daha iyi nedenine yazarsanız sevinirim
Not:Benim için önemli 2 detay
1-Hangisi uzunsa boy olarak daha iyi
2-Arkaya yatma olması
Xdrive 15’li:XDrive 15'Li Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Sarı/Siyah | Trendyol
Xdrive sancak:XDrive Sancak Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Bilgisayar Koltugu Mavi/Siyah | Trendyol
xdrive anka:XDrive Anka Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Yeşil/Siyah | Trendyol
xdrive 1453:XDrive 1453 Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Bilgisayar Koltugu Kırmızı/Siyah | Trendyol

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
İlk öncelikle Trendyoldan satın almanı önermem çünkü ne zaman getirecekleri belli olmuyor belki 1 ay beklersin.Birkere çizim tableti alamıştım neredeyse 4 ayda anca geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk öncelikle Trendyoldan satın almanı önermem çünkü ne zaman getirecekleri belli olmuyor belki 1 ay beklersin.Birkere çizim tableti almıştım neredeyse 4 ayda anca geldi.

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45
İlk öncelikle Trendyoldan satın almanı önermem çünkü ne zaman getirecekleri belli olmuyor belki 1 ay beklersin.Birkere çizim tableti alamıştım neredeyse 4 ayda anca geldi.
koltuk olarak hangisi peki birde en ucuzu bu mecbur burdam alıcam

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hocam ben 15'li kullanıyorum, çok rahat koltuk. xDrive marka olarak alınır. Trendyol'dan almıştım ben de. Arkadaş sanırım Trendyol içinde binlerce mağaza olduğundan ve hangi kargo ile gönderileceğinin satıcı tarafından belirlendiğinden habersiz. Hepsinin önerilen boy ve kilo aralığı gördüğün gibi eşit. Rahatlık bakımından da hem Sancak hem 15'li denemiş biri olarak fark olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bütçene ve zevkine uygun olanı tercih edebilirsin. Boyunun 1.85 olması sıkıntı yaratmayacak.

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Bütçeni alabilirmiyim
max 1400 tl

Hocam ben 15'li kullanıyorum, çok rahat koltuk. xDrive marka olarak alınır. Trendyol'dan almıştım ben de. Arkadaş sanırım Trendyol içinde binlerce mağaza olduğundan ve hangi kargo ile gönderileceğinin satıcı tarafından belirlendiğinden habersiz. Hepsinin önerilen boy ve kilo aralığı gördüğün gibi eşit. Rahatlık bakımından da hem Sancak hem 15'li denemiş biri olarak fark olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bütçene ve zevkine uygun olanı tercih edebilirsin. Boyunun 1.85 olması sıkıntı yaratmayacak.
kral çok teşekkür ediyorum 3 sorum var madem kullanıyorsun madde halinde cevap verirsen sevinirim
1-Boy 1.85 orda max 1.80 diyor ona rağmen dik dururken boyum yastığa değermi yada en yukarı
2- yükseltme yada alçatma yapabilirmiyim koltuk boy olarak
3-arka yatmada istediğim yerdr kitleyebilirmiyim
Lütfen cevaplarmısın kafamdaki sorular bunlar

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ben 1.75 boyundayım. Yani koltukta oldukça rahat hissediyorum kendimi ancak zaman zaman 1.88 arkadaşımda oturuyor geldiğinde. Rahat olduğunu söylüyor. Oturma pozisyonunda vs de bir sorun gözükmüyor. Söylediğin ayarları yapabilmenin boyunla bir alakası yok, elbette yapabilirsin. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum ancak kafana çok takılıyorsa daha uzun boylar için üretilmiş kasırga gibi modelleri inceleyebilirsin.

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Ben 1.75 boyundayım. Yani koltukta oldukça rahat hissediyorum kendimi ancak zaman zaman 1.88 arkadaşımda oturuyor geldiğinde. Rahat olduğunu söylüyor. Oturma pozisyonunda vs de bir sorun gözükmüyor. Söylediğin ayarları yapabilmenin boyunla bir alakası yok, elbette yapabilirsin. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum ancak kafana çok takılıyorsa daha uzun boylar için üretilmiş kasırga gibi modelleri inceleyebilirsin.
Kasırgalar pahalı oluyor