XBOX önerileriniz

roadthegenesis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
XBOX almayı düşünüyorum fakat kararsızım xbox fiyatıyla bir telefon yada başka birşey alınabiliyor.AYrıca xbox bir zaman sonra sıkıyor diyen arkadaşlarımda var sizce almaya değer bişey mi ? arka sokakta playstation yerinde xbox oynayabiliyoruz fakat saati 3 lira :(

Ayrıca alsam bile hangi xbox oyunlarını önerirsiniz.Öncelik olarak xbox alırsam Kinect Sport Almayı düşünüyorum.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Xbox one 2000 e yakın para vereceğine PS4 al çok çok daha iyi. 1200 civarında bulunuyor.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ben playstation sevmiyorum konsolla oynayamıyom :D Ayrıca Xbox 2000 değil 1200 tl :)

Spotçular da bile 1200 TL'ye bulamazsınız. Benim tavsiye de Playstation 4 almanız. Xbox alacaksanız bundle pakerlerden alın. Destiny Ryse Son of Rome, Forza Motorsport 5 tavsiye ederim.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/MICROSOFT-Xbox-One-Konsol---Fifa-15---Forza-5-|-%C3%96n-Sipari%C5%9F-|-5-Eyl%C3%BCl%27de-Stoklarda,103452,465878,1407651.html?langId=-14

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kinect'linin fiyatı ise 2000 Lira.

http://www.hizlial.com/xbox-one-500-gb-kinect-sensor-fifa-15-dance-central-spot-light/10402546

roadthegenesis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bn xbox one almicam ki xbox360 alıcam xbox360 gittigidiyorda 1200 tl kinect sport oyunun fiyatınu bilmiyorum ama

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://forum.shiftdelete.net/minecraft/387277-minecraft-1-7-10-acilmior-hayatim-buna-bagliymis-gibi-cevaplayin-acil.html#post3458453

şu konuya bi el atsanız yarım saattir cvp bekliyorum.

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim selamlar once 1200 tl verip xbox360 almadan yakaladiysam ne mutlu bana simdi olay soyle
Ramazanda ameliyat gecirdigimden kuzenim bana fwli bi xbox verdi oynadim begendim esimde guzel dedi kuzeninkini geri verince kendime alayim dedim ama baktim ki senin dedigin fiyatlar o zaman 2. El e yoneldim zaten fwli olsun kirik cihaz kopya dvd. Oynatirim diyordum ki baktim rgh diye bisi var hdd e oyun atip oynuyorlar boyle bi cihaz arti 1 gamepad e 350 tl verdim icerisinde 15 civari iyi oyun vardi gta5 street fighter4 bioshock infinite falan ama istedigim olmadi zira esim kinect istiyordu onuda 2. El 150 ye aldim arkadas yanlis tarifimden dolayi fazladan yol geldi diye 170 verdim (kendisi istemedi ben verdim oruc oruc yuruttuk cocugu) sonra dedim 2. Gamepad yok rayman legends oynamak zevkli dediler dedim ok bi gamepad daha aldim oda 2. El 50 tl kargo haric... Neyse annemlerde isler gayet iyiydi (ameliyattan dolayi annemde kaliyordum) ama evime gectim alan dar geldi kinect arada bi sorun yapmaya basladi dedim ne yapabilirim nyko markali kinect zoom aldim 2. El (arkadas hic kullanmamis siparisi yanlislikla 2 tane vermis birini satamamis kutusuyla jelatiniyle aldim) 40 tl verdim... Su an Allah (c.c.) nazardan saklasin netten oyun indirip direk oynuyorum 2. Kol da var 2 kisi tekkende esimle dovusuyoruz ( bu arada baya gelistirdi arada aliyo pacami asagi) kinect ise tam bir olay bu cihazin olmazsa olmazi kesinlikle misafir gelince en azindan bi boks bi bowling yada just dance kapismasi gidiyo... Kisaca telefon alicaksan bende ip5s var ama bi yere kadar telefonda sinirlarin belli xboxda totalde 350+170+50+40(opsiyonel)=610 lira paraya sinirsiz eglence aliyorsun gozuyle bakiyorum ben olaya tel zaten alsan da 1 sene sonra bu fiyata alacagin tel seni kesmeyecektir... Sorun varsa yanitlarim (not rgh li cihaz online oyun oynayamaz ki benimde online la isim yok zaten)

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada aldigim hicbir 2. Elde sikinti veya kirik vs yok zira bu cihazlar zaten tv unitesinde duran zaman zaman acilan oynanan cihazlar en cok ne olabilir tamam 2. El ama top yerine tekme atilacak bisi degil ki ( farkli sekilde kullananlar da vardir tabi ama onlarda istisna zaten alirken bakarsiniz resim isteyerek falan)