Omer Alptekin
Öğrenci
Arkadaşlar ne zamandır araştırıyorum ps4 mü xbox one s mi diye xbox daha iyi geldi fiyat farki olsun falan ama 2 sinin arasinda grafik islemcisi farki var bu ps4 ü 300 -400 lira öne geçirimi.
Ben şahsen ps4 derim neden ki 2. El de Türkiye’de tutan cihaz oyun olarak 2. El oyun ya da oyun takas yapanları çok bulabilirsiniz garantisi bitti diyelim tamir eden yerleri bulmak kolay yani xbox Türkiye de tutmadı nedense
Tutmadı değilde öyle sanılıyor bende mesela Xbox bayada bir arkadaş çevrem var tamit konusuna gelirsek Xbox ın müşteri hizmetleri Türkiye ayağı apple gibi 10 numara müşteri memnuniyeti üzerine çalışıyorlar ikinci el konusuna gelirsek gerek kardeşlik gerek se yıllığı 65 tl ye gelen ea Access üyerlindeki onlarca oyun ps nin yanında bedava kalırBen şahsen ps4 derim neden ki 2. El de Türkiye’de tutan cihaz oyun olarak 2. El oyun ya da oyun takas yapanları çok bulabilirsiniz garantisi bitti diyelim tamir eden yerleri bulmak kolay yani xbox Türkiye de tutmadı nedense
Haklı olabilirsin o konu da aslında düşünülecek bir konu nedense ps4 çok satılıyor ülke genelinde güzel konu benceTutmadı değilde öyle sanılıyor bende mesela Xbox bayada bir arkadaş çevrem var tamit konusuna gelirsek Xbox ın müşteri hizmetleri Türkiye ayağı apple gibi 10 numara müşteri memnuniyeti üzerine çalışıyorlar ikinci el konusuna gelirsek gerek kardeşlik gerek se yıllığı 65 tl ye gelen ea Access üyerlindeki onlarca oyun ps nin yanında bedava kalır
o şekil düşünürsen bende derim Forza Horizon, Forza Motorsport, Halo bunları ps de oynayamazsın göreceli bir durum yaniPS4 de normal oyunların yanı sıra bilgisayar veya XBOX tarafında oynayamayacağın oyunları oynama şansın olacak. Horizon Zero Dawn, Last of Us-2, God of War, Uncharted serisi, yeni çıkacak olan Spider-Man gibi birçok oyun mevcut. Öbür tarafta ise bilindik oyunlarda daha ucuza daha iyi bir oyun deneyimi. Kararını sen ver.
PS tarafında oyunlar daha farklı ama abi. İki tarafında kendine göre iyi ve kötü yanları var. Oyun alma konusunda çok sıkıntı çekilecekse Xbox tarafına yönelmek daha iyi olur, PS oyunları çok pahalı çünkü dediğiniz gibi.o şekil düşünürsen bende derim Forza Horizon, Forza Motorsport, Halo bunları ps de oynayamazsın göreceli bir durum yani
Ayrıca ek bilgi konsol alıyor iseniz multi oynamak için ek bir üyelik almak zorundasınız bundan kaçarınız yok bilin bu üyeliği almaz iseniz evinizde tek başınıza oyun oynarsınız
Bende xobx one s alacam içinde 3 ay live 3 ay game pass olcak ve 2 kol alacam ek bi üyelik derken ben anlamadım acaba nasıl olacağını söyleyebilirmisinizAyrıca ek bilgi konsol alıyor iseniz multi oynamak için ek bir üyelik almak zorundasınız bundan kaçarınız yok bilin bu üyeliği almaz iseniz evinizde tek başınıza oyun oynarsınız