• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Xbox one s alınır mı

BurakY0

Asistan
Arkadaslar xbox one s almayı düsünüyorum sadece kışta vakit gecirebilmek için sizce alınır mı oynayacagım oyunlar fifa forza farcry gibi oyunlar xbox one s olanlar veya xboxlara hakim olanlar yardımcı olabilir mi?

X box ta pes oynanabiliyor mu ? Sürekli fifa videoları çıkıyor pes ile ilgili bir şey göremedim

Arkadaslar xbox one s almayı düsünüyorum sadece kışta vakit gecirebilmek için sizce alınır mı oynayacagım oyunlar fifa forza farcry gibi oyunlar xbox one s olanlar veya xboxlara hakim olanlar yardımcı olabilir mi?
desteği bitti microsoft oyunları için fh6 çıkmayacak yani ben one s kullanıyordum eski konsolum bence alınır max 4 yıl götürür gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an series s kullanıyorum

X box ta pes oynanabiliyor mu ? Sürekli fifa videoları çıkıyor pes ile ilgili bir şey göremedim
dijital hesapta varsa oynarsın yoksa oynayamazsın ama cd ile oynanır

desteği bitti microsoft oyunları için fh6 çıkmayacak yani ben one s kullanıyordum eski konsolum bence alınır max 4 yıl götürür gibi

şu an series s kullanıyorum

dijital hesapta varsa oynarsın yoksa oynayamazsın ama cd ile oynanır
Yani hala kullanılır degilmi zaten yüksek grafikli oyunlar değilde oynayacağım fifa farcry tarzı oyunlar 4.000₺ civarı fiyatıyla

Evet hocam nasip olursa ps5 yerine sıfır xbox s tercih edeceğim, gerek gamepass olsun gerek ürünün daha uygun fiyatlı olması olsun bu devirde tercih edilecek fiyat performans konsolne kadar fiyat
Evet hocam nasip olursa ps5 yerine sıfır xbox s tercih edeceğim, gerek gamepass olsun gerek ürünün daha uygun fiyatlı olması olsun bu devirde tercih edilecek fiyat performans konsolu.
ne kadar fiyatta alacaksınız?