- Reaksiyon puanı
- 6,396
Bende geçen aylarda series s aldıktan sonra ne yaşadımO açılış heyecanını iyi bilirim anlatılamaz![]()

Bende geçen aylarda series s aldıktan sonra ne yaşadımO açılış heyecanını iyi bilirim anlatılamaz![]()
Sen ayrı bi boyutta yaşamışsın bunuBende geçen aylarda series s aldıktan sonra ne yaşadım![]()
tşkİyi günlerde kullan.
Ama sadece 4 bin TL o fiyata doğru düzgün pc bile yok yani bence gayet uygun bir fiyatı var.Sen ayrı bi boyutta yaşamışsın bunu![]()
Hayırlı olsun gamer kardeşim ?.çalıştıııı
Sanırsam XBOX'lar pc lerin verdiği performansı %70 daha ucuz veriyor.Ama sadece 4 bin TL o fiyata doğru düzgün pc bile yok yani bence gayet uygun bir fiyatı var.
Xboxların gamepadleri zaten aşşırı güzel bence ps kollarına göreçoook iyiiii gamepad tam elime göre ps gamepadı çok büyük geliyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
tşk
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepinize tşk
Şık, ergonomik fakat fiyatı....Xboxların gamepadleri zaten aşşırı güzel bence ps kollarına göre
Zamanında ben 300TL'ye almıştım 1 sene önce.en ucuz 400 oda yenilenmiş sıfırı 700
PS kolları futbol ve FPS oyunları için daha uygun. Yarış oyunları için Xbox.Xboxların gamepadleri zaten aşşırı güzel bence ps kollarına göre