Sadece-Burak
Öğrenci
PS4 Slim almayı düşünüyorum amacım hem hikayeli hem online oyunlar oynamak ama Playstation Plus olayı biraz canımı sıktı Xbox mı alayım yoksa Playstation mı?
Ben Ps den yanayımPS4 Slim almayı düşünüyorum amacım hem hikayeli hem online oyunlar oynamak ama Playstation Plus olayı biraz canımı sıktı Xbox mı alayım yoksa Playstation mı?
Gamepass için değmez tamam karlı ama olsunXbox gamepass yüzünden al. Ps oyunları pahalı.
Playstation Plus kullanıyor musun çünki online oyunlar için gerekli diye biliyorum sence değer mi?PS4 almalısın. 5 yıllık PS4 kullanıcısı olarak söylüyorum.
Ben son 1-2 yıldır konsol kullanmayı bıraktım. PC en rahatı diye PC'ye geçtim.Playstation Plus kullanıyor musun çünki online oyunlar için gerekli diye biliyorum sence değer mi?
Game Pass'den kaldırılacaktı. Yakın zamanda.RDR2 Ultimate Edition'a 670₺ vermek istiyorsan Playstation, GamePass ile ücretsiz oynayabilme şansı için Xbox.
Oyunu yüklerseniz sonsuza kadar senin oluyor.Ben son 1-2 yıldır konsol kullanmayı bıraktım. PC en rahatı diye PC'ye geçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Game Pass'den kaldırılacaktı. Yakın zamanda.
Sadece Gamepass ve Live Gold'dan dolayı Xbox almanı öneririm.PS4 Slim almayı düşünüyorum amacım hem hikayeli hem online oyunlar oynamak ama Playstation Plus olayı biraz canımı sıktı Xbox mı alayım yoksa Playstation mı?
bence tercihini Xbox dan yana yap.Şimdi PS4 özel oyunları var hikayeleri güzel vs ama pahalı ve online oyunlarda oynamayı düşünüyorum onun içinde Playstation Plus gerekiyor.
Xbox'a gelirsekde oyunları daha ucuz ve online oyunlar için özel üyelik istemiyor diye biliyorum kararsız kaldım.
Hiç bence konsola bulaşma gel sana pc toplayalımPS4 Slim almayı düşünüyorum amacım hem hikayeli hem online oyunlar oynamak ama Playstation Plus olayı biraz canımı sıktı Xbox mı alayım yoksa Playstation mı?
Ps oyun filan derken çok para harcarsın.Şimdi PS4 özel oyunları var hikayeleri güzel vs ama pahalı ve online oyunlarda oynamayı düşünüyorum onun içinde Playstation Plus gerekiyor.
Xbox'a gelirsekde oyunları daha ucuz ve online oyunlar için özel üyelik istemiyor diye biliyorum kararsız kaldım.
Oyunlara çok para veremem dersen xbox ama bence gel pc toplayak sanaŞimdi PS4 özel oyunları var hikayeleri güzel vs ama pahalı ve online oyunlarda oynamayı düşünüyorum onun içinde Playstation Plus gerekiyor.
PC bu zamanda pahalı biraz şuan bir pc'im var ama eski bende konsol düşündüm bu zamanda toplamak pahalı olduğu içinHiç bence konsola bulaşma gel sana pc toplayalım
3700 tl bütçen olsun kralını toplarız sana tabi monitörsüzPC bu zamanda pahalı biraz şuan bir pc'im var ama eski bende konsol düşündüm bu zamanda toplamak pahalı olduğu için
Ucuzlamayacak bence bu saatten sonraPC bu zamanda pahalı biraz şuan bir pc'im var ama eski bende konsol düşündüm bu zamanda toplamak pahalı olduğu için
Ooo 5k diyorsun çok iyi monitörsüz efı shell adlı moda ulaş sana yardım etsin bende sana yarın toplayıp atarım fakat şuan musait değilimMonitörsüz 3700 değil 5000 bütcem var bana iyi birşey getirebilirsen yani çok minnettar olurum
Tamam teşekkürlerOoo 5k diyorsun çok iyi monitörsüz efı shell adlı moda ulaş sana yardım etsin bende sana yarın toplayıp atarım fakat şuan musait değilim
Konsolda oynamak tabi ayrı bir keyif de bence pc daha karlı güzel ekipmanlarla çok eğlenceli olabiliyorKonsolda oyun oynamak ayrı bir keyiftir. PC alanların çoğu bir süre sonra oyunlardan sıkılıyor. Xbox Series S beklenebilir konsol için. Ben PlayStation sevsem de oyunlar pahalı.
EFI Shell sizde yardımcı olur musunuzUcuzlamayacak bence bu saatten sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ooo 5k diyorsun çok iyi monitörsüz efı shell adlı moda ulaş sana yardım etsin bende sana yarın toplayıp atarım fakat şuan musait değilim