Xbox gamepass hatası

Mert0_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar ben daha bugün ilk kez gamepass almaya karar verdim. Malum 3 ay 6lira olunca cazip geldi. İninalıma para yatırıp satın aldım. Fakat bir şeyler oldu ve kartımdan parayı çektiler. Aldım zannedip girdim hesabima ama gamepass felan yoktu. Ulaşabileceğim bir kişi dahi bulamadim. Durduk yere 7 liramı aldılar ve herhagi bir şekilde gamepass gelmedi. Alışveriş geçmişim de bomboş. Cidden Microsoft yaptığınız ayıp muhattap olabilecegim 1 kişi bile olmaz mı!
Mesaj otomatik birleştirildi:

lütfen yardım edin kime başvurmalıyım?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Evet ininal kart ile alışverişlerde 7 tl kesinti yapıyor sonra geri hesaba yatıyor ama siz yinede hafta içi mesai saatlerinde 0212 375 52 32 Xbox Türkiye müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın yardımcı olurlar.

Mert0_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
neden kesinti yapıyolar anlamadım. Umarım geri yatar.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
ilk başlarda kartın gecerli olduğunu onaylamak maksatlı cüzzi bir tutar çekildiğini söylerlerdi, ama hesabınıza bir süre sonra kesin yatıyor o yönde sıkıntı yaşamazsınız

Mert0_0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
ilk başlarda kartın gecerli olduğunu onaylamak maksatlı cüzzi bir tutar çekildiğini söylerlerdi, ama hesabınıza bir süre sonra kesin yatıyor o yönde sıkıntı yaşamazsınız
sağol abi cidden teşekkür ederim. Koskoca microsoft bari bana bi mail atsın insan merak ediyor. İyi akşamlar bu arada.