ScorFy
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 363
Merhaba oyun kolu olarak internette baktığım kadarıyla fiyat olarak en iyisi Xbox 360 kolu gibi sizce alınır mı ? kablolu ve ya kablosuz
Alınabilir güzel koldur,tavsiye ederim.Merhaba oyun kolu olarak internette baktığım kadarıyla fiyat olarak en iyisi Xbox 360 kolu gibi sizce alınır mı ? kablolu ve ya kablosuz
peki orjinallik konusu çok tartışıldı orjinal olarak nerden bulabilirim ?Alınabilir güzel koldur,tavsiye ederim.
Benim bildiğim kadarı ile orijinal versiyonları hepsiburada vb. sitelerde satılıyor.peki orjinallik konusu çok tartışıldı orjinal olarak nerden bulabilirim ?
yardımınız için teşekkür ederim.Benim bildiğim kadarı ile orijinal versiyonları hepsiburada vb. sitelerde satılıyor.
Önemli değil efendim.yardımınız için teşekkür ederim.
Fazla araştırıp alın çakma olup da orijinal diye satılan da çok fazlaMerhaba oyun kolu olarak internette baktığım kadarıyla fiyat olarak en iyisi Xbox 360 kolu gibi sizce alınır mı ? kablolu ve ya kablosuz
maalesef evde başka kol yok geçen sene daha güçlü bir bilgisayara geçince daha fazla oyun oynamaya başladım yanında 2 tanede kol bulunsun dedim. bu yüzden bana sorun çıkarmasın zaten ayda 1 ve ya 2 kere oynayacam veya bir arkadaşım gelince falan.Ps 4 kolun veya Ps 3 kolun varsa bazı programlar sayesinde kullanabilirsin eğer varsa hiç almana gerek yok, tabi yoksa düşünülebilir.
ürünün kullanışı önemli eğer bir orjinal kol gibi çalışıyorsa sorun yok marka takıntım yokOrjinal olup olmadığını anlamanın tek yolu var. X işaretinin 1/4'ü yanıyor orjinalde çakmada tamamı.
başka önerebileceğiniz bir şey varmı ? 2 adet alacağım adet bütçesi 150 TLOrjinalini bulamazsın zaten Türkiye'de 360 kolunun.
Bütçe?önerebileceğiniz başka bir kol var mıdır ?
150 TL 2 adet satın alacağım adet fiyatıdırBütçe?
Buna bakabilirsiniz.150 TL 2 adet satın alacağım adet fiyatıdır
Elektronik işi şans işidir.herhangi bir sorun çıkarır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumları gayet başarılı bir ürün hoşuma gitti pc de uyumluluk sorunu olmaz dimi ?
haklısınızElektronik işi şans işidir.