XBOX 360 hangisini almalıyım?

eree37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Xbox360 alacağım bi jtag var kırılmış birde kırılmamış olan xbox var sizde bilirsiniz zaten benim pek bilgim yok o yüzden size danışmak istedim karasız kaldım . Jtagli olan yanında 60 oyun ve 2 kol veriyor. Kırılmamış olan ise 4 oyun veriyor ve bedava üyelik veriyor üyelik 1 ayda 2 oyun indirmeme izin veriyor sizce hangisini almalıyım ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar ben Xbox360 alacağım bi jtag var kırılmış birde kırılmamış olan xbox var sizde bilirsiniz zaten benim pek bilgim yok o yüzden size danışmak istedim karasız kaldım . Jtagli olan yanında 60 oyun ve 2 kol veriyor. Kırılmamış olan ise 4 oyun veriyor ve bedava üyelik veriyor üyelik 1 ayda 2 oyun indirmeme izin veriyor sizce hangisini almalıyım ?

Online oyun oynamayacaksanız Jtag'li alın.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kırılmış alın, online oynasanız bile ban olacağını sanmam xbox360 ta

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Jtag'li versiyon da Live'ye bağlandığında en fazla 2-3 saat içinde ban yer. FW'li cihaz da kolay ban olmuyor.

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eğer online oynayacaksan fw li cihaz al, ben jtaglı kullanıyorum zaten alet banlı. yani karar vermen gereken tek şey online oyun.

eree37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer online oynayacaksan fw li cihaz al, ben jtaglı kullanıyorum zaten alet banlı. yani karar vermen gereken tek şey online oyun.

Krdsm Alet banlı derken jtaglı oldugu içinmi banlanıyor. cihazı alırsam kesin banlanacak mı yani nasıl oluyor biraz bilgi veririmisin .Vede banlanınca cihaz açılmıyor mu nasıl oluyor ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Krdsm Alet banlı derken jtaglı oldugu içinmi banlanıyor. cihazı alırsam kesin banlanacak mı yani nasıl oluyor biraz bilgi veririmisin .Vede banlanınca cihaz açılmıyor mu nasıl oluyor ?

Arkadaş online değil, Ben cevap vereyim.

Jtag yapılmış bir cihaz ile Live'ye bağlanırsanız ban yersiniz.

Cihaz banlanırsa sadece Live'ye girişiniz yasaklanır. Cihazın açılmaması gibi bir durum söz konusu değil.

eree37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş online değil, Ben cevap vereyim.

Jtag yapılmış bir cihaz ile Live'ye bağlanırsanız ban yersiniz.

Cihaz banlanırsa sadece Live'ye girişiniz yasaklanır. Cihazın açılmaması gibi bir durum söz konusu değil.

Kardeşim Gerçekten Sağol ama Live ye giremedim diyelim bana verilen 60 oyun yada benim indirdiğim korsan oyunları yine oynuyabiliyorum demi :) yanlış bir şey yazarsam k.b pek bilgim yokda

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Kardeşim Gerçekten Sağol ama Live ye giremedim diyelim bana verilen 60 oyun yada benim indirdiğim korsan oyunları yine oynuyabiliyorum demi :) yanlış bir şey yazarsam k.b pek bilgim yokda

Oynayabilirsiniz. Ban yerseniz sadece Live'ye girişiniz yasaklanır.

eree37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O da fazla bir şey etki etmiyor heralde. Her şey için sağol kardeşim

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslında Oynamak İstiyorum ama işte korsan oyun indirince olmuyor o iş öbür türlü ayda 2 oyun indirebiliyorum oda bana uymuyor. :)
firmware işlemi var xbox da konsolun dvd okuyucusuna müdahele ediliyor, abgx gibi programlarla indirdiğin kalıpları kontrol edip oyun çıkmadan oyunu konsola takmazsan uzun süre banlanmazsın. jtag eskiden vardı rgh oldu artık o şekilde araştırırsan daha çok kaynak elde edersin. rgh chipini 100 tl ye taktırmıştım 1-2 yıl önce