Xbox 360 anakartına pc biosu kurmak

omer-raif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhabalar bu konu ile 2 forma daha konu açtım eğer herhangi bir gelişme olursa bildiririm . Yazımı incelediğiniz için çok teşekkür ederim . Lütfen imkansız demeyin :(

Merhbalar . Biliyorum başlıktaki gerçktn olmayak gibi . Bende olucağına çok inanmıyorum ama benim bir nevi hayalim bu . Eğer beni bu konuda bilgilendirir ve yardım ederseniz çook memnun kalırım . Elimde bir adet kırılmış xbox 360 var. Ben kırdırmadım bir arkadaştan hediye olarak geldi . Dün bu kırık xbox 360 ın internet ayarlarıyla oynucam derken jtagı bi şekilde kaldrıdım yada ipta lettim . Anlayacağınız gibi xbox kendi ana sayfsına döndü ve birdaha giriş yapamadım .Hal böyle olunca bn cihazı sıfırladım ve live den oyun fln bkarım dedim . Hata verid tabik i:) Her neyse . Elimde aslanlar gibi çalışan xbox 360 var . Ben bunun para etmiyeciğin bildiğim için değerlendirmke istiyorum . Bu cihazın ana kartındaki yazılımı silsek ve bir pc biosdu atsak ? .Eğer bu konuda bana yarım ederseniz pek mecnun olurum . eğer uzmna yardımı gerekliyse ankara içerisinde ealbette giderim . Ayrıca 200 gb harddisk de var içreisinde . Teşekkür ederim 07.02.2019 Saygılarımla...

halofans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kanka pc biosu kurma zor ama korsansa linux kurabılırsın belki

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
611
Merhaba global birkaç örneği olabilir dilerseniz bakalım.