Yardım XAudio2_9.dll hatası

Polomenie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çözümünü bilen var mı ?

Ekran Alıntısı45.JPG

Polomenie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
DLL'yi indirip programın konumuna ya da system32'ye atın. Her ikisine de atabilirsiniz tabii.
Anladım. Eve geçince haber veririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar uğraşsam da açılmayacak galiba

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı48.JPG
    Ekran Alıntısı48.JPG
    18.7 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba,

Gerekli .dll sağlandıktan sonra olmuyorsa, okları dosya içeriğinin bozuk olmasına çevirebiliriz. ?

Polomenie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı49.JPG
    Ekran Alıntısı49.JPG
    18.5 KB · Görüntüleme: 51

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Mesela bu dll'leri internetten bulupta mı yüklemek lazım ?
Evet, temin edebileceğiniz internet siteleri de mevcut buralardan indirebiliyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken şey .dll sistem dosyalarına etki edeceği için direkt olarak yanlış bir .dll indirip atarsanız, sistemin crash verme ihtimali vardır. ?

Polomenie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Evet, temin edebileceğiniz internet siteleri de mevcut buralardan indirebiliyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken şey .dll sistem dosyalarına etki edeceği için direkt olarak yanlış bir .dll indirip atarsanız, sistemin crash verme ihtimali vardır. ?
Teker teker yapmalı mıyım ?

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Teker teker yapmalı mıyım ?
Kullanacağınız yazılım, oynayacağınız oyun hangilerini istiyorsa. Eksik .dll'leri atmanıza rağmen hala bir şeyler çıkarıyorsa sürekli eksik diye yine bu yukarıda belirttiğim gibi dosya içeriğinin bozuk olabileceği anlamına gelir.

Polomenie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kullanacağınız yazılım, oynayacağınız oyun hangilerini istiyorsa. Eksik .dll'leri atmanıza rağmen hala bir şeyler çıkarıyorsa sürekli eksik diye yine bu yukarıda belirttiğim gibi dosya içeriğinin bozuk olabileceği anlamına gelir.
Onu sormamıştım ama peki :D

Polomenie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Cevap vereyim, aklınıza takılan nedir? ?
DLL'leri görmek için ProcessMonitor adlı programı indirdim. Sanırım sorun api dll'lerinde. Windows 10'a geçme gibi bir olanağım yok , nasıl bir şekilde halledebilirim bu sorunu ?

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
DLL'leri görmek için ProcessMonitor adlı programı indirdim. Sanırım sorun api dll'lerinde. Windows 10'a geçme gibi bir olanağım yok , nasıl bir şekilde halledebilirim bu sorunu ?
steam_api.dll vs. bunlar mı sorun yaratıyor mesela?
Setup yapmaya çalıştığınız oyun, Steam platformu üzerinde ücretli olarak yer alıyormuş; No More Heroes

Çözüm yolu satın alıp oynamanız böylece .dll konusunda da bir sorun yaşamayacaksınız. Başka bir sorunuz olursa çekinmeyin. İyi forumlar ✋

Polomenie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
steam_api.dll vs. bunlar mı sorun yaratıyor mesela?
Setup yapmaya çalıştığınız oyun, Steam platformu üzerinde ücretli olarak yer alıyormuş; No More Heroes

Çözüm yolu satın alıp oynamanız böylece .dll konusunda da bir sorun yaşamayacaksınız. Başka bir sorunuz olursa çekinmeyin. İyi forumlar ✋
api-ms-win-core-synch-l1-2-1.dll