Polomenie
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Çözümünü bilen var mı ?
Kurulmuyor.Doğru kurulum yaptınız mı?
No More Heroes IHangi program belirtirseniz sevinirim.
DLL'yi indirip programın konumuna ya da system32'ye atın. Her ikisine de atabilirsiniz tabii.
Anladım. Eve geçince haber veririm.DLL'yi indirip programın konumuna ya da system32'ye atın. Her ikisine de atabilirsiniz tabii.
Mesela bu dll'leri internetten bulupta mı yüklemek lazım ?Merhaba,
Gerekli .dll sağlandıktan sonra olmuyorsa, okları dosya içeriğinin bozuk olmasına çevirebiliriz. ?
Evet, temin edebileceğiniz internet siteleri de mevcut buralardan indirebiliyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken şey .dll sistem dosyalarına etki edeceği için direkt olarak yanlış bir .dll indirip atarsanız, sistemin crash verme ihtimali vardır. ?Mesela bu dll'leri internetten bulupta mı yüklemek lazım ?
Teker teker yapmalı mıyım ?Evet, temin edebileceğiniz internet siteleri de mevcut buralardan indirebiliyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken şey .dll sistem dosyalarına etki edeceği için direkt olarak yanlış bir .dll indirip atarsanız, sistemin crash verme ihtimali vardır. ?
Kullanacağınız yazılım, oynayacağınız oyun hangilerini istiyorsa. Eksik .dll'leri atmanıza rağmen hala bir şeyler çıkarıyorsa sürekli eksik diye yine bu yukarıda belirttiğim gibi dosya içeriğinin bozuk olabileceği anlamına gelir.Teker teker yapmalı mıyım ?
Onu sormamıştım ama pekiKullanacağınız yazılım, oynayacağınız oyun hangilerini istiyorsa. Eksik .dll'leri atmanıza rağmen hala bir şeyler çıkarıyorsa sürekli eksik diye yine bu yukarıda belirttiğim gibi dosya içeriğinin bozuk olabileceği anlamına gelir.
Cevap vereyim, aklınıza takılan nedir? ?Onu sormamıştım ama peki![]()
DLL'leri görmek için ProcessMonitor adlı programı indirdim. Sanırım sorun api dll'lerinde. Windows 10'a geçme gibi bir olanağım yok , nasıl bir şekilde halledebilirim bu sorunu ?Cevap vereyim, aklınıza takılan nedir? ?
steam_api.dll vs. bunlar mı sorun yaratıyor mesela?DLL'leri görmek için ProcessMonitor adlı programı indirdim. Sanırım sorun api dll'lerinde. Windows 10'a geçme gibi bir olanağım yok , nasıl bir şekilde halledebilirim bu sorunu ?
api-ms-win-core-synch-l1-2-1.dllsteam_api.dll vs. bunlar mı sorun yaratıyor mesela?
Setup yapmaya çalıştığınız oyun, Steam platformu üzerinde ücretli olarak yer alıyormuş; No More Heroes
Çözüm yolu satın alıp oynamanız böylece .dll konusunda da bir sorun yaşamayacaksınız. Başka bir sorunuz olursa çekinmeyin. İyi forumlar![]()