yorumun için teşekkürler bende beyaz düşünüyorumkardeşim a5 2016 kullanıyorum 1 hafta oluyor yarın ilk defa samsung kullanıyorum alışma evresindeyim iphonun batarya aptallığı yüzünden değiştirdim pişman değilim. akşam 9 a kadar götüren bir bataryası var sadece internet kullanıyorum oyun oynamam telefonumda bi tek cm16 yüklü kamerası harika prof fotoalr çekmek isteyen gitsin canon nixon alsın. batarya ve kamera konusunda beni mutlu etti kasılma durumu iphone 6 dan azıcık daha fazla. alınır paşa paşa en kötü 2 3 sene kullanılır bi cihaz. beyaz rengini öneririm.
bence ikisini de alma bütçen maxımum nedir ? ve beklentilerin neler ?...Xa mı yoksa 100 tl daha koyup a5 2016 mı almalıyım kullanan varsa nasıl olduğunu yazabilir mi ?
1300 1400 filan fazla çıkamambence ikisini de alma bütçen maxımum nedir ? ve beklentilerin neler ?...
radyo dan emin değilim fakat gm 5plus , reeder p10s , vibe p1 gibi cihazlar işini görecektir.1300 1400 filan fazla çıkamam
Bataryası ve kamerası iyi olsun
Fm Radyo olsun (okul varken günlük 2 saat gibi yolculuk yapıyorum hep aynı müzikler çekilmiyor )
Maalesef 3ündede radyo yokradyo dan emin değilim fakat gm 5plus , reeder p10s , vibe p1 gibi cihazlar işini görecektir.