- Konuyu başlatan
~ KaanCK ~
Profesör
X570-A PRO 3600 için Tik almış durumda
Belki rüşvet veriyorlardır aynı Asus un Technopat a bedava ürün verip durduğu gibi?Bu tabloyu biliyordum ama pek doğru gelmiyor mesela TUF X570 gaming, Aorus elitenin çok gerisinde.
ASUS artık bunu böyle yapıyor. Tabloların doğru olduğunu düşünüyorum açıkçası.Bu tabloyu biliyordum ama pek doğru gelmiyor mesela TUF X570 gaming, Aorus elitenin çok gerisinde.
Technopat'a verilmesi doğru karar. Adam akıllı ince detayları bilen adamlara veriliyor ve Recep Baltaş'ta eski ASUS çalışanlarından, Donanım Arşivi'de Çin ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum.Belki rüşvet veriyorlardır aynı Asus un Technopat a bedava ürün verip durduğu gibi?
James Donkey= Donanım ArşiviTechnopat'a verilmesi doğru karar. Adam akıllı ince detayları bilen adamlara veriliyor ve Recep Baltaş'ta eski ASUS çalışanlarından, Donanım Arşivi'de Çin ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum.
X570 Gaming X'in O.C potansiyeli de iyi. X570'leri, 2K'ya çıkmadıktan sonra tercih edilmesini doğru bulmuyorum. 1.5K bütçede zaten çok sınır durumdalar.
Gizli örgütlerle çalışıyor.Technopat'a verilmesi doğru karar. Adam akıllı ince detayları bilen adamlara veriliyor ve Recep Baltaş'ta eski ASUS çalışanlarından, Donanım Arşivi'de Çin ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum.
X570 Gaming X'in O.C potansiyeli de iyi. X570'leri, 2K'ya çıkmadıktan sonra tercih edilmesini doğru bulmuyorum. 1.5K bütçede zaten çok sınır durumdalar.
gamepower iyi moruqJames Donkey= Donanım Arşivi
Dostum saçmalıyorsun, sen Abdullah Abim'den iyi mi bileceksin? Adam her şeye F/P deyip duruyor, çıldırıcam. Levon Turaç'ta çok güzel açıkladı bu F/P olayını ama o adamın değerini bilen kim.James Donkey= Donanım Arşivi
İzlenen tek videosu 90000 lira videosu oldu maalesef.Dostum saçmalıyorsun, sen Abdullah Abim'den iyi mi bileceksin? Adam her şeye F/P deyip duruyor, çıldırıcam. Levon Turaç'ta çok güzel açıkladı bu F/P olayını ama o adamın değerini bilen kim.
Kanıt göster der ya da FSP de eskiden kronik sorunları vardı vs.Aslında adı üstünde. James Eşek. Eşek ürünlerinden madur çok. Acaba Donanım Arşivi Forum da konusunu açsak ne yazar?
Evet.Abdullah Hacıgül'e lafmı ediyorsunuz gerçekten?
Kanıt göster der ya da FSP de eskiden kronik sorunları vardı vs.![]()
FSP daha iyi olduğu için olabilir.Adama 2 PSU sordum biri FSP idi o zaman enden FSP tavsiye etti?
Ne kul hakkı? Ne yaptılar ki?Donanım Arşivi Forum'a yazmayı bıraktım. Kul hakkı yiyorlar çünkü. Aksini iddia ediyorlarsa numaramı vereceğim konuşsunlar benle.
Hocam tam olarak neyi kastediyorsunuz?Milletin rızkıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı...
Utku Hocam sizi forumlardan da tanıyorum ve çoğu zaman kulaktan dolma bilgiler ile parçaları kötülemezsiniz ama sizin bile Gamepower PSU önermediğinizi görünce güç kaynağının sıkıntılı olduğu kanaatine vardım.Milletin rızkıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı...
Dava ederse seni beni Vector'ü?Utku Hocam sizi forumlardan da tanıyorum ve çoğu zaman kulaktan dolma bilgiler ile parçaları kötülemezsiniz ama sizin bile Gamepower PSU önermediğinizi görünce güç kaynağının sıkıntılı olduğu kanaatine vardım.
Konu nedir acaba?
Bu arada dava tarihinizi öğrenin...
Bu konuları burada konuşmayalım, Kaan Hazretleri şimdi LAF TAŞIYABİLİR, yapmadığı iş değil sonuçtaDava ederse seni beni Vector'ü?
Şu dava mava böyle oyunmuş gibi sanılmamalı bence.Dava ederse seni beni Vector'ü?
Neden @VECTORRR ve sen Abdullah abiden özür dilemiyorsunuz ki? Ben diledim dün bugün dr tekrar ve son kez diledim. Konu kapansın ben kapattım ve dünden beri başım şişti.Bu konuları burada konuşmayalım, Kaan Hazretleri şimdi LAF TAŞIYABİLİR, yapmadığı iş değil sonuçta![]()