~ KaanCK ~
Profesör
Evet aralarındaki fark nedir?
Birisi 2.nesil için diğeri 3.nesil için çıktı.Evet aralarındaki fark nedir?
Bazı X570 lerde PCI E 4.0 var bu.Evet aralarındaki fark nedir?
MSI'dan Overview ya da Specification bölümünden bakabilirsin 2 sinede.MSI X570-A Pro ve MSI X470 GAMING PRO CARBON Arasındaki fark peki?
Acilen AMD yi kötülemeyi bırakmalısın. Kötü imaj çiziyorsun.X570 A pro iyi bir kart değil VRM yapısı gaming X kadar iyi değil diye biliyorum ve X570'lerin MSI tarafında birkaç model haricinde VRM soğutucu bölümünde kronik sorun var diyorlar fakat emin değilim bundan.![]()
X570 gaming X kadar iyi değil diyorum ne alakası var?MSI'dan Overview ya da Specification bölümünden bakabilirsin 2 sinede.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acilen AMD yi kötülemeyi bırakmalısın. Kötü imaj çiziyorsun.
Kötü.MSI X570-A Pro
İyimi kötümü karar verirmisiniz?
Niye? Her konuda böyle şeyler diyorsun. Intel öneriyorsun bu da kötü bir şey kişilere. Dediğini anladım konu ile ilgisi yok. Ben bu mesajın için demedim hep yaptığın için dedim.X570 gaming X kadar iyi değil diyorum ne alakası var?
OC yapmayacaksan alabilirsin.Gigabyte'in Programları doğru düzgün çalışmıyor? Oda var. @enes.wtp Mavi ekran yemiş. Şimdi X570-A PRO ile 3600 veya 3700X kullanılmazmı?
Giriş seviyesi X570 anakart yerine (ki bu anakart 3950X'i tam manasıyla taşıyamıyorken) üst seviye X470 anakart tercih edilmelidir.MSI X570-A Pro
İyimi kötü mü karar verir misiniz?
Yani diyorum ki neredeyse herkese Intel öneriyorsun.
Eğer ileri seviye bilgisayar toplanmayacaksa B450 de tercih edilebilir.
AMD nin stok fanı, Driver i ve logosu çok daha iyi. Kendiside öyle.B450M pro4 ile de kullanabilirsin ve MSI da X570 konusunda iyi sayılmaz.
![]()
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Önceden Mclaren F1 resmi vardı Carbon Fiber kaplama kutusunda ve POST resminde.![]()
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Gigabyte bir bakıma daha iyi çünkü 2 tane EEPROM a sahip bu da 2 tane UEFI BIOS var demek oluyor. Biri bozulursa diğeri çalışıyor.Ama anakart Asus veya MSI olursa sevinirim.
Stokta olsaydı iyidi.
Gigabyte bir bakıma daha iyi çünkü 2 tane EEPROM a sahip bu da 2 tane UEFI BIOS var demek oluyor. Biri bozulursa diğeri çalışıyor.
Evet Google Play deki Unity 3D oyunları gibi dandik. BIOS tasarımıda iyi değil ve EFI Shell yok. Keşke bunları yapsalar.1 tane var?
2-3 Gün sonra biter stok.
Ama Programları mavi ekran verdiriyor o yüzden tercih etmek istemiyorum.
OC yaparsan ısınma sorunu yaşayabilirsin.Dediğim X570 ne gibi sorunlar yaratır 3700X ile?
Giriş seviyesi X570 tercih etmeyin. Stoklar biterse başka bir yerden bulursunuz.1 tane var?
2-3 Gün sonra biter stok.
Ama Programları mavi ekran verdiriyor o yüzden tercih etmek istemiyorum.
Bu?
![]()
MSI X470 GAMING PRO AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI X470 GAMING PRO AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI X470 GAMING PRO AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hayır.Overclock ile işim yok zaten. İyi bir soğutucu alıp Turbo Boost'da kullanırım.
@met 35 Overclock yapmasamda sormak istiyorum. X570-A Pro ile overclock yapılırmı 5.0Ghz falan?