TombalakKedi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 88
X3 pro genshin impatch son en yüksek ayarda 60fps veriyormu yani mesela mi10t hdr 90fps verebiliyor bu cihazda hdr 90fps vercek kadar güçlümü acaba
en yüksekte 45 fps veriyor diye biliyorum 60 da olabilir ama akıcı oynatıyor poco x3 pro kullanıyorumX3 pro genshin impatch son en yüksek ayarda 60fps veriyormu yani mesela mi10t hdr 90fps verebiliyor bu cihazda hdr 90fps vercek kadar güçlümü acaba
Alsam memnun olurmuyum çoğu şeyi x3 prodan yapcam. laptop var ama oda ben 1ci sınıftayken ara tatilde alındı şimdi 9bitti memnun kalıp kalmamada kararsızımen yüksekte 45 fps veriyor diye biliyorum 60 da olabilir ama akıcı oynatıyor poco x3 pro kullanıyorum
Kamerası iyi performans konusunda zaten oyun canavarı arayüzde MİUİ 12 de kalın 12.5 güncellemesi yapmayın dedi @erenalisen ve böyle birşeyi belirtmediğine göre baglantı sorunları da yok. Ekran koruması CGG6 yani saglamAlsam memnun olurmuyum çoğu şeyi x3 prodan yapcam. laptop var ama oda ben 1ci sınıftayken ara tatilde alındı şimdi 9bitti memnun kalıp kalmamada kararsızım![]()
hocam sakın miui 12.5 güncellemesini yapmayın miui 12de kalın çünkü miui 12.5 performans sorunları var o yüzden telefon kutudan çıktığı gibi öyle kullanın güncelleme yapmayınAlsam memnun olurmuyum çoğu şeyi x3 prodan yapcam. laptop var ama oda ben 1ci sınıftayken ara tatilde alındı şimdi 9bitti memnun kalıp kalmamada kararsızım![]()