Uzun zamandır gelmesini bekliyorduk, dün geldi. İndirmeye koyduk. Fakat indirdikten sonra baktım, güncelleme yok. Görünmüyor. Telefon şuan global romda.
Ekli dosyayı görüntüle 182496
Sizce ne zaman gelir?
Direkt MIUI 14 eu rom atsak nasıl olur?
@Kayn
Cevap için teşekkürler hocam, şimdilik pek acelesi yok gibi. EU diye şey için sormuştum, globaldaki bloat uygulamalar vs. yok diye duydum, hazır atmışken onu atmış olalım diye. Yoksa da gelmesi de beklenebilir telefon babamın telefonu.Tam sürüm olarak şuan sadece Global var. Fark etmez gerçi. Globali Fastboot olanını indirip kurabilirsiniz unlock ettiyseniz telefonunuzu.Xiaomi Firmware Updater
The ultimate script that provides firmware packages for Xiaomi devices.xiaomifirmwareupdater.com
Ara ara gelip gidiyo bendede oluyodu manuel yuklenirse yukleUzun zamandır gelmesini bekliyorduk, dün geldi. İndirmeye koyduk. Fakat indirdikten sonra baktım, güncelleme yok. Görünmüyor. Telefon şuan global romda.
Ekli dosyayı görüntüle 182496
Sizce ne zaman gelir?
Direkt MIUI 14 eu rom atsak nasıl olur?
@Kayn
Manuel yüklemek için dosyayı indirdim telefonu bilgisayara taktım bir baktım güncelleme gelmiş. İndirip kurdum güzel.Ara ara gelip gidiyo bendede oluyodu manuel yuklenirse yukle