X-Men Origins Wolverine Hataların Çözümleri !

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar diğer konularımda sürekli bu oyunda aldığım hatları sormuştum ancak olmamıştı şimdi çözdüm ve hepsini ayrıntılı olarak anlatacağım.

1. d3dx10_39.dll hatasi çözüm!
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx10_39
bu dosyayı indirip C:WİNDOWS/SYSTEM32 İÇİNE ATIYORUZ DEĞİŞTİRİLSİNMİ SORUSU ÇIKARSA KABUL EDİYORUZ VE HATA ÇÖZÜLDÜ!
2.Hata d3dx9_39.dll hatası
çözüm!:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_39
bu dl dosyasını indirip c:windows/system32 içine atıyoruz sorular çıkarsa kabul ediyoruz sorun çözüldü!.
3.Sorun xp de hata raporu vista ve windows 7 de ise programı kapat yada çözüm ara hatası(kısaca appcrash hatası)
çözüm!:Oyunu siliyoruz(denetim masasından eğer kurulumsuz ise normal silebiliriz)ve baştan yüklüyoruz ardından da http://rapidshare.com/files/232489373/Ageia_PhysX_9.09.0408_update.rar
bunu indirip kuruyoruz sistemi yeniden başlatıyoruz hata çözüldü!.
4.Sorun xapofx1_1.dll ve xapofx1_1.dll
ÇÖZÜM!:Eğer hata mesajı içinde xapofx1_1.dll var ise http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?xapofx1_1 indiriyoruz c:windows/system32 içine atıyoruz.Hata çözüldü
Eğer xapofx1_2.dll hatası ise de .. http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?xapofx1_2 indiriyoruz ve aynı yere kopyalıyoruz hata çözüldü!.

NOT:Verdiğim çözümleri yaparken internet kapalı olmalı aksi halde hata verecektir.
2.not:Anlattıklarımın hepsi denenmiş ve işe yaramaktadır yapamayan özel mesaj veya konuya yorum yazarak bana iletsin.

katil53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
werilen linkten dosyayı indirip system 32 içerisine attım.bu sefer oyun şu hatayı werdi:d3dx10_39.dll uygulaması veya dll'si, geçerli bir windows bellek görüntüsü değil.lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın. :helpsmilie:

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
@fh_gurbet

İşine yaradıysa ne mutlu bana...

bilal61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya indirdim Kurdum Bu Sefer Hata raporu Göneder cıktı :(

llTiGeRll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana uygulama düzgün olarak başlatılamadı(0xc000007b) uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesini tıklatın dedi bütün bu dll dosyalarını attıktan sonra ?

yusufxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KARDEŞİM BU NEDİR YA BENİM PC C:Windows\system32\d3dx10_39cdll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.
Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticisine veya yazılım satıcısına basvurun.. BENİM HATA BU VERDİGİN HER TÜRLÜ ŞEYİ DENEDİM GENE OLMADI.... DİRECTX9-10 2 SNİDE YUKLEDİM GENE OLMADI... BİR ÇÖZÜM ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM...

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
KARDEŞİM BU NEDİR YA BENİM PC C:Windows\system32\d3dx10_39cdll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.
Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticisine veya yazılım satıcısına basvurun.. BENİM HATA BU VERDİGİN HER TÜRLÜ ŞEYİ DENEDİM GENE OLMADI.... DİRECTX9-10 2 SNİDE YUKLEDİM GENE OLMADI... BİR ÇÖZÜM ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM...

aynen bendede oldu bunun aynısı bi çözümünü bile sölesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim verdiğin linkler abidik gubudik şeyler giriom ordan oraya ordan oraya aktarıyo bunedir bi dene linkdekini indirdim C:Windows\system32\d3dx10_39cdll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor. deyip duruyo hala bi çözümü yokmu bu meledin bu ne ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
RDEŞİM BU NEDİR YA BENİM PC C:Windows\system32\d3dx10_39cdll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.

aynı hatayı banada veriyo lütfen yardım edin!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yükledim oyunu ve bütün dosyalarını tamamladım.Tıklıyorum oyunu açmak için hata raporu gönder diyor ve açmıyor çözüm önerirmisiniz ? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı Acılma sorunu bendede Var ve Uyuz Olmus Durumdayım Wındows 7 Ultı Kullanıyorum Ama acmıyor ozellıkler haddınden fazlası var ekran kartı olarakta ram olarakta ama hata verıo servıs pek olarakta herseyı yaptım dırex olarakta en son butun guncellemeler var su anda ama hala aynı sorun uyum kısmıylada oynadım ama nafıle .... yardımcı olursanız memnun olurum sımdıden tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasım bende oyunu yeni yükledim ama crack fln düzgün yaptım da oyunu acmak ıcın tıkladıgımda oyunun resmi cıkıyor ve öyle kalıyor yardım edermısınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş oyunu kurdum tıklıyorum oyuna bi hata vermiyor ama girmiyor yönetici olarak calıstırdım gene olmadı bi yardım edebilirmisin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
a required security module can not be activated
this program can not be executed(6000) bende bu hatayı verdi çözümü ned,r

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende xmen prıgıns wolweren kudum crakledim oyuna tıklıyorum resim çıkıyor 10 dakka sonrada siyah ekran geliyor çözümü nedir lütfen