"X-MEN Geçmiş Günler Gelecek "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CekyRey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CekyRey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Xmen geçmiş günler geleceğin sonunda noldu wolverine hem geçmiş hemde gelecek te takılmadımı tekrar geri döndüğünde okuldaydı her şey eski haline dönmüştü işte wolverine jeani , scottı, hank görmüştü falan sonra professor le konuşmuştu bide geçmişte wolverine striker a yakalanmıştı fakat sonra striker ın gözleri parladı mystique miş
yani iki zamanda wolverine yokmu bir wolverine logan filminde öldü bide apocalypse de karlı ormana kaçan var yani bir wolverine daha var geçmişte :D

YANİ BEN TAM SONUNU ANLAMADIM

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Dostum DEV REHBER de anlatmıştım.Bu film ile tarih olayının içine ettiler afedersin sana şöyle açıklayayım.
Geçmiş günler filminde denizden çıkarıldı Striker orda onu ele geçirdi.Apocalypse filminde ise ormana kaçtı.İzledin gördün.İşte bu geçmiş olan zaman.
Bir de geçmişe gitmeden normal zamanı var kelime olarak, yazarak anlatmak biraz sıkıntılı filmde 2 zamanda da gösteriyor karakteri o yüzden karışık.Bu ilk anlattığımın dışında geçmişe giderek mutant soyunu kurtarıyorlar sonra o kadar geriden bir anda tekrar normal zamana gelmeyip ortada bi yerde (Profesör dahil herkesin yaşadığı okul zamanı) kalkıyor.Uyanma sahnesi filan izledin biliyorsun.Ordan sonra işte Logan (2017) filminde Profesör iyice yaşlanmış.Bunu alıp hapsediyor gerisini biliyorsun.Yani geçmişe giderek mutantları kurtarıyor sonra atıyorum 100 sene ilerleyip kendi normal zamanına geleceğine 50 sene ilerliyor.Film gidişatıan göre kronolojik sıralama DEV REHBER de mevcut bakabilirsin.

CekyRey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
çok sağol anlattığın için ben daha yeni gördüm dev rehberi ordan filmleri okuyacağım sağol