Www.vbturk.net

Exploit Coder

Profesör
Katılım
15 Nisan 2009
Mesajlar
1,534
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
Merhabalar,
Konuyu bulmuşken söylemeden geçemeyeceğim :D. Visual Basic diline merak sardığım süre içerisinde (2008-2009) internetten örnekler, kaynak kodlar vs vs. bulmaya çalıştım doğal olarak. Sorunlarım olunca sorunlarımı yazar başkaların sorunlarına bakar eğer biliyorsam yanıtlardım. Normalde de böyle olmalı zaten.

Birgün bir sorunla karşılaştım (sorunun ne olduğu pek önemli değil :)). vbturk.net adresinde çözüm odası denen bir yer var. Kullanıcılar sorun yazar eğitimciler sorunları çözerler. Bende elbette karşılaştığım sorunu çözüm odasına yazdım. Bekledim ,bekledim,bekledim ........ cevap yok. En son sayfayı yeniledim ve açtığım konu ortadan kaybolmuştu. Nereye gidebilirdi peki ? Biraz düşündüm acaba yanlış kategoriyemi yazdım sorunumu diye ama yok. Tam uyuyor katagoriyle her neyse.. Olan şu : sebepsiz yere yöneticiler tarafından konum silindi :wassat: sinirlenmemek elde değil. bir konu daha açtım tekrar silindi.. bir konu daha sonrası mı?

Sayfayı yenilediğimde karşıma gelen ekran Giriş yap ekranıydı. Bilgilerimi yazdım giriş yap dedim ve banlandığımı gördüm. birdaha o siteye girmedim.

Taki 2. bir sorun yaşayana kadar. 2.sorunumun çözüm adresi olarak yine orayı düşündüm ve farklı üyelik bilgileri girerek tekrar üye oldum ve konu açtım. Aynı şey tekrar başıma geldi konu silindi.

İşte o son girişim olmuştu. Elimde olsa o siteyi darmadağın ederdim ama .... :)
 

muratflash

Rektör
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,803
Reaksiyon puanı
510
Puanları
3,293
Walla sitenin yöneticisi ben olsaydım senin yazdığın konuyu silip durmazdım... Şöyle derdim! Abi biz bu konuları bilmiyoruz çalışmadık bildiğimiz yerlerden sor derdim... Yoksa bu sitenin sana bi gıcıklığımı var yaa...
 

Exploit Coder

Profesör
Katılım
15 Nisan 2009
Mesajlar
1,534
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
valla bilsemm.. :D fazla takmıyorum kafaya onlar kendi belalarını bulurlar yakında :D
 
Katılım
31 Aralık 2007
Mesajlar
17,486
Reaksiyon puanı
189
Puanları
243
bu arada takıldığın yerleri buraya da yazabilirsin biz elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız...
 

Phantom_TM

Doçent
Katılım
30 Kasım 2008
Mesajlar
560
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
siteye bi göz atayım dedim ve daha sonra başıma gelenler...

konu okuyum dedim, üyelik gerekliymiş. peki olalım dedim, buseferde çok fazla ve önemli kişisel bilgiler isteyen bir form ile karşılaştım. sanırsınki işe giricem yada kredi alıcami. hadi onuda doldurdum, busefer saçma sapan form hataları karşıma çıktı.
 

kaberdey

Profesör
Katılım
22 Aralık 2008
Mesajlar
4,262
Reaksiyon puanı
87
Puanları
0
bir ara sadece intenet explorerdan girişleri kabul ediyordu, şu anki durmunu bilmiyorum hatta şimdi tekrar giresim bile gelmedi siteye,
 
Üst