www.ttnet.com.tr

ahmedx5555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.ttnet.com.tr bildiginiz gibi arkdaslar son zamanlarda asiri olarak herkesin dikkatini cekdigi ttnet simdi ise 8 Mbps li
49 tl ye sunmakdadir.

1Mbps paketimi 4-5 lira daha ekleyerek 8Mbps yukselttim aylik 15gb sinirlama ile sadecene kullanabildigim hiz miktari 130-140 arasi dalgami bu ?

3g geldikden sonra 1Mbps hattimin hizi 50 dusdu ? bir devlet sitesi insanlarina

tam hizmet veremiyorsa obur sitelerin yapdiklari olaylar da dogal karsilanmalidir.

sizce?

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
www.ttnet.com.tr bildiginiz gibi arkdaslar son zamanlarda asiri olarak herkesin dikkatini cekdigi ttnet simdi ise 8 Mbps li
49 tl ye sunmakdadir.

1Mbps paketimi 4-5 lira daha ekleyerek 8Mbps yukselttim aylik 15gb sinirlama ile sadecene kullanabildigim hiz miktari 130-140 arasi dalgami bu ?

3g geldikden sonra 1Mbps hattimin hizi 50 dusdu ? bir devlet sitesi insanlarina

tam hizmet veremiyorsa obur sitelerin yapdiklari olaylar da dogal karsilanmalidir.

sizce?
sitede defalarca söylendi 8mbps ye geçmeden önce hattınız destekliyomu diye kontrol ettirin diye bide 3g olayını alamadım seninki 50ye düştüde bizimki neden hala 107 ile çekio sana garezlerimi var

ahmedx5555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitede defalarca söylendi 8mbps ye geçmeden önce hattınız destekliyomu diye kontrol ettirin diye bide 3g olayını alamadım seninki 50ye düştüde bizimki neden hala 107 ile çekio sana garezlerimi var

desteklemesi sartmi 4-5 milyonun lafimi olur asil sorun hizmet kalitesidir. desteklemese 4 mbps kafadan gitse 4mbps yeter artar bile peki kalan yarisi nereye gidiyor ? bana 2ile 4 arasi cekecegini soylediler 150 den yukari cikmiyor ? destekleme olayinda bunumu kast ettin

ahmedx5555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bırak şunları arkadaşım
devletimizi biraka biraka bu hallere dusmedimi ? neyi birakion arkdasim
devlet bizim devletimiz arkasinda duracagiz sonuna kadar biz tepki gostermesek baskasi tepki gostermese herkes kendince hareket eder

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
desteklemesi sartmi 4-5 milyonun lafimi olur asil sorun hizmet kalitesidir. desteklemese 4 mbps kafadan gitse 4mbps yeter artar bile peki kalan yarisi nereye gidiyor ? bana 2ile 4 arasi cekecegini soylediler 150 den yukari cikmiyor ? destekleme olayinda bunumu kast ettin
destekelemen kasıt evine gelen hattın ne kadarlık vri akışını desteklediğidir malesef ttnet her yerde aynı kaliteyi sunamıyor mese benm evdeki hattım destekliyor 8mbps ama geçmek istemedim ben demkki senin hattın 150kb veri trans ferini destekliyor bence ttneti ara bi görüş olmassa başka daha uygun bi tarifeye geç

ahmedx5555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
destekelemen kasıt evine gelen hattın ne kadarlık vri akışını desteklediğidir malesef ttnet her yerde aynı kaliteyi sunamıyor mese benm evdeki hattım destekliyor 8mbps ama geçmek istemedim ben demkki senin hattın 150kb veri trans ferini destekliyor bence ttneti ara bi görüş olmassa başka daha uygun bi tarifeye geç

önerin için tşkler degerlendirecem

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ttnet, kotayı yükseltse, AB ülkeriyle aynı düzeye çekse fiyat uygulamalarını bir düzen koysa ya da hizmeti arttırsa, bağlantı kablolarını değiştirse kısaca alt yapıyı yeniden düzenlese, 8 mbps olayını daha detaylı bir şekilde anlatsa,gösterse vs vs vs bu 8mbps olayı Türkiye'ye gelen hızlı tren olayına benziyor.:lol:

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bırak bu işleri devlet su işleri fırçala ttnet ile dişleriiiiiiiiiiii

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben hız testi yapınca hızım 4.5 civarı gösteriliyor ama şimdiye kadar downloadda 250 üstüne geçemedim bir türlü

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
elin yahudisinin umrumda mı türklerin internet sorunları ttnetten bısı olacagı yok

kralvampir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaa herşeeyi devleti atıorsunuz bunlar hep boş ağız lafları madem siz çok ii bilionuz bu işleri siz yönetn bu devletin başına siz geçin..(yok bunu devlet şöle yaptı yok devlet böle demekle olmuo ilk önce bakın bakalım arkanıza siz neler yapmışsınız daha doğrusu neler yapabilmişsiniz)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ttnet özelleştirdi ne devleti
sattılar yahudilere

2005'te %55'i yahudilere değil araplara satılmıştır.

Türk telekom özelleştirldiginden beri 4 ortak yürütülmektedir.
%55 hisse ile Oger Telekomünikasyon Anonim Şirketi
%30 hisse ile Hazine Müsteşarlığı
%15 hisse halka açık

saliharda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ttnetin çıkarttığı tek faydalı iş, twitter destek sistemi :)