Www.lafazan.net

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Thun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
herkes birsite bir site acıyor aman bende geri kalmayayım diye www.lafazan.net 'i actım,sevgili dostlar bi el atarsanız makbule gecer.

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Üye olup bolca konu açsak.. vay be

kusura bakma ben o kadar "lafazan" değilim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Herkez site açıyor bu doğru ama enazından tema atıyor sitelerine. Bu temayla üye çekmen zor. Konular ise sıradan. Site açma işi artık eskisi gibi değil. Etkileyici bir tema,konu olmadıktan sonra boşuna açmış oluyorsun...

Thun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ozaman kusura bakma lafazan bulayım ozaman (:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
bu yaptığınız reklama girmiyor mu?

Reklam değil sadece destek istiyor arkadaşlar. SDN ekibi olarak yeni açılmış platformları sonuna dek destekliyoruz sonuçta tek forum sitesi biz değiliz başka forum sitelerine de destek vermeliyiz.

Thun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkez site açıyor bu doğru ama enazından tema atıyor sitelerine. Bu temayla üye çekmen zor. Konular ise sıradan. Site açma işi artık eskisi gibi değil. Etkileyici bir tema,konu olmadıktan sonra boşuna açmış oluyorsun...

cok haklısın.ama acemiyim dene bilir.yaratıcı oldugumda soylenemez.ama varsa bi fikrin hemen uygulayayım.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
SMF Themes - DzinerStudio DemoSite buradan yukarıdaki kutucuklardan artık hangi versiyon kurduysan onun kutucuğuna tıklayıp tema seç. Premium yazanlar ücretli gerisi ücretsiz. Ama premiumlarında nete sızmışları var.

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Reklam değil sadece destek istiyor arkadaşlar. SDN ekibi olarak yeni açılmış platformları sonuna dek destekliyoruz sonuçta tek forum sitesi biz değiliz başka forum sitelerine de destek vermeliyiz.
teşekkürler ben reklam yapmanın yasak olduğunu sanıyordum (diğer forumlardan edindiğim bilgilerle)
arkadaş hayırlı olsun forumun ama samilcana katılıyorum forum işi gerçekten eskidi artık yeni fikirler bulmak gerekiyor bkz:facebook, twetter, youtube vb bunlar gözümüzde çok büyüyor ama nihayetinde bunlarda ufak bir fikirden çıkmış tutmuş bugünlere gelmiş

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
K.Bakmasın Arkadaş İçerik Genel Yani Her Forumda Olan Koular Sizin Forumunuzdada Var ve SMF'nin Default Temasıyla Olacak iş değil Hatta bana kalırsa SMF ile olacak işte değil ya..

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Hem sade forum sitesi hemde tema biraz itici. Bu haliyle üye çekmen zor gibi.

Reaksiyon puanı
68
içeriğini bilmem gzel olabilir ama bence sen temayı değiştir. gösterişli bir şey olsun. yani böyle klassic ve sade bir temayla uye çekmen sanıyorum zor olacak. temayı değiştir daha güzel olur sağa solada bir kaç bir şey at reklam amaçlı :P