• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Wubi Kubuntu 9.10 Pencere sorunu

aakgun78

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar konuyu ubuntu forumlarda açtım fakat 122 gösterime rağmen cevap alamadım. Sanırım sebebi genel ubuntu kullanıcılarının bu yükleme tipini seçmemeleri. Sorum zor fakat cevap çıkar umuduyla soruyorum:

wubi ile kurmuş olduğum kubuntu 9.10 'da pencere kenarlıkları düzgün görünmüyor. Pencere temalarını falan değiştirdim bana mısın demedi. Çok rahat çalışmasından dolayı da kaldırmak istemiyorum açıkcası. Kenarlıklar ve başlat çubuğu hiçbir şekilde belli olmuyor. Tecrübelerimle kullanıyorum fakat rahatsız ediyor. Önerisi olan var mı? Resim ekliyorum durumu görmeniz için.

Resim:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Benim de cevabım yok. Nedeni ise Wubi. Kullanmayın artık şu lanet yazılımı ya.

aakgun78

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Valla ubuntunda 9.10 verisiyonun wubi ile kurmuştum o da böyle benzer şeyler yapmıştı. Zaten iyice hata vermeye başladı. Bunu kaldırıp Kubuntu 9.04 kurayım bari.

aakgun78

Asistan
Reaksiyon puanı
2
realmanager, sistemim çok zayıf olmasına rağmen Kubuntu 9.10 çok rahat çalışıyordu. Malum sebepten az önce sistemden kaldırıp 9.04 kuruyorum.