Plasma
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Wraith içerisinde şu an için gördüğüm birkaçı çok güzel birkaçı idare eder indirimler var. Deyip değmemiş olması size kalmış ama bence aralarında çok güzel indirimler var.
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 4699TL.
İndirimli fiyat: 3999TL.
(Ön sipariş)
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 4499TL.
İndirimli fiyat: 4099TL.
(Ön sipariş)
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 5299TL.
İndirimli fiyat: 4299TL.
(Sadece beyaz renk)
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 2999TL.
İndirimli fiyat: 2499TL.
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 3899TL.
İndirimli fiyat: 3199TL.
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 2699TL.
İndirimli fiyat: 2399TL.
Benim şahsen favorilerim W75 ve Sora V2 oldu. Elimden geldiğince tüm indirimli fiyatları eklemeye çalıştım. Gözümden kaçan varsa ekleme yaparsanız sevinirim aralarına eklerim.

Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim] [Ön Sipariş]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

İndirimli fiyat: 3999TL.
(Ön sipariş)

Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse [Ön Sipariş]
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...

İndirimli fiyat: 4099TL.
(Ön sipariş)

Pulsar Xlite V3 eS Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

İndirimli fiyat: 4299TL.
(Sadece beyaz renk)

Fantech Helios II Pro XD3V3 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

İndirimli fiyat: 2499TL.

Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...

İndirimli fiyat: 3199TL.

APNX AP1-V İşlemci Soğutucu
Bilgisayar Kasası ve Soğutma ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...

İndirimli fiyat: 2399TL.
Benim şahsen favorilerim W75 ve Sora V2 oldu. Elimden geldiğince tüm indirimli fiyatları eklemeye çalıştım. Gözümden kaçan varsa ekleme yaparsanız sevinirim aralarına eklerim.