Wps

mhbarut66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben eskiden wi-fi ağlarına wps yöntemi ile bağlanıyordum. Şifre yazmaktan daha kolay geliyordu. Ama android 9 ile wps kalktı. Bunu yapabileceğim bir uygulama veya bir yöntem var mı?

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
106
wps 8 haneli bir şifreleme metodudur, wifilerde kullanılır, bu güvenlik açığına neden olur, çünkü bunu kıran brute force app ler mevcuttur,
günvenliğiniz için, wps y, devre dışı bırakın..

wps app yazdığınızda karşınızda bir sürü program çıkmakdatır, en çok indirileni tercih ederek deneyebilirsiniz.

mhbarut66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
wps 8 haneli bir şifreleme metodudur, wifilerde kullanılır, bu güvenlik açığına neden olur, çünkü bunu kıran brute force app ler mevcuttur,

wps app yazdığınızda karşınızda bir sürü program çıkmakdatır, en çok indirileni tercih ederek deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim ama olmadı. Pin filan diyor. Ben eskiden hiç pin filan denemiyordum. Wps push düğmesi diye bi seçenek vardı ona basıyordum sonra modemin arkasındaki düğneye basınca telefon bağlanıyordu. Onu android 9'da yapamıyor muyum?

Son düzenleme:

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim ama olmadı. Pin filan diyor. Ben eskiden hiç pin filan denemiyordum. Wps push düğmesi diye bi seçenek vardı ona basıyordum sonra modemin arkasındaki düğneye basınca telefon bağlanıyordu. Onu android 9'da yapamıyor muyum?
modem admin panelinden şifreyi görebilirsiniz iyi günler.