Wozniak, iPhone 7 Kulaklık Girişini Eleştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Murat Burç

SDN Okuru
Artik sarj olurken müzik dinlemek icin lighting coklayici felan takarlar :)

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bi yandan düşününce çok saçma geliyor diğer yandan düşününce koskoca Apple mutlaka bi bildiği vardır diye düşünüyorsun ama benim görüşüm tamamen gereksiz ve çok sinir bozucu bişey insanlar müzik dinlemek için telefonunu şarja bağlamak zorunda

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Ben gece uyurken kulaklıkla müzik dinleyen bir insanım aynı zamanda telefon şarjda oluyor o zaman nasıl müzik dinleyecğim.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Apple'ın başında Tim cook denen gözü dönmüş varsa apple'dan bir daha hiç bir şey beklemeyin derim jak girişini inceltseler yada daha kaliteli bir jak girişi yapsalar bir şey olmazdı ama bu harbiden saçma oldu yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şarz olurken müzik dinlemek için muhtemelen apple'ın hemen piyasaya süreceği lightning çoğaltıcı mı alacağım, hepsini geçtim görüntüsü bile qazolet gibi kulaklığın ucunda o şey var.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Bi yandan düşününce çok saçma geliyor diğer yandan düşününce koskoca Apple mutlaka bi bildiği vardır diye düşünüyorsun ama benim görüşüm tamamen gereksiz ve çok sinir bozucu bişey insanlar müzik dinlemek için telefonunu şarja bağlamak zorunda
2 sebebi var benim bildiğim jak girişini kaldırarak telefonu daha ince yapmak,lightning girişinden daha güçlü ses vermek.(müzikle pek aram yok 32 bit hi-fi desteği olabilir.)2 side benim işime yaramıyor.Bence tamamen gereksiz bir özellik.Macbook un usb type-c olayı gibi saçma sapan birşey olacak herhalde .

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
2 sebebi var benim bildiğim jak girişini kaldırarak telefonu daha ince yapmak,lightning girişinden daha güçlü ses vermek.(müzikle pek aram yok 32 bit hi-fi desteği olabilir.)2 side benim işime yaramıyor.Bence tamamen gereksiz bir özellik.Macbook un usb type-c olayı gibi saçma sapan birşey olacak herhalde .

kaldırmak yerine inceltebilirlerdi en azından bence çok saçma olmuş bu

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bunların hepsi para tuzağı orijinal lightning kablolar 150 liraya yakın fiyatta adaptör hariç bide bunun içine kulaklık eklersek 250 lirayı bulacak gibi Apple sevenler bidaha düşünsün

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sırf bu yuzden yeni iphonedan soğudum

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
O zaman da aşırı ısınır.Acaba Windows tabanlı Lumia'lardaki sıvı soğutmayı kullansalar mı? :confused:

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Evet ve ayrıca bir çok kişi sıvı soğutmanın güzel olduğunu söylemiş.Umarım ilerleyen zamanlarda diğer telefon kullanıcılarının da bu sisteme geçmesi sağlanır.:);)Bu arada ERZURUM'un neresinden?
merkezden hocam şu anda ılıca ilçesinde yaşıyoruz :) bu arada şu sıvı soğutma hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz güzel olur hocam nasıl işliyor bu sistem ?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Evet ve ayrıca bir çok kişi sıvı soğutmanın güzel olduğunu söylemiş.Umarım ilerleyen zamanlarda diğer telefon kullanıcılarının da bu sisteme geçmesi sağlanır.:);)Bu arada ERZURUM'un neresinden?
merkezden hocam şu anda ılıca ilçesinde yaşıyoruz :) bu arada şu sıvı soğutma hakkında biraz detaylı bilgi verirseniz güzel olur hocam nasıl işliyor bu sistem ?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
mesaj silme özelliği yokmu şu forumun yav ? arada böyle aynı mesajdan iki tane birden gidiyor olmuyor bak.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
mesaj silme özelliği yokmu şu forumun yav ? arada böyle aynı mesajdan iki tane birden gidiyor olmuyor bak.
O en büyük sorun işte.:)Neyse ben oraya geliyorum da 3.senem okumaya geliyorum.Bu arada Snapdragon aşırı ısındığı için Microsoft Lumia 950 ve 950 xl'de sıvı soğutmayı kullandı ve anladığım kadarıyla herkes memnun.:)

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
O en büyük sorun işte.:)Neyse ben oraya geliyorum da 3.senem okumaya geliyorum.Bu arada Snapdragon aşırı ısındığı için Microsoft Lumia 950 ve 950 xl'de sıvı soğutmayı kullandı ve anladığım kadarıyla herkes memnun.:)
ilginç bir sistem harbiden güzel düşünmüşler lümialara hiç ilgim olmadığı için bilmiyorum, içinde windows olduğunu taa bir sene sonra öğrenmiştim :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
ilginç bir sistem harbiden güzel düşünmüşler lümialara hiç ilgim olmadığı için bilmiyorum, içinde windows olduğunu taa bir sene sonra öğrenmiştim :)
En son 10'a güncellemiştim Edge çok güzeldi mobilde de ama mağazası berbat o yüzden bıraktım ama favorimdi.:):(

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Kaldırdığı için bende kızgınım ama gerçekten ince yaptılarsa daha ne kadar küçültecekti? Aynı kalınlıkta kalsaydı da bataryayı arttırsalardı daha iyi olurdu.
en azından eski nokialar kadar 2.5 mm yapabilirlerdi örn 6300 slide gibi olabilirdi kulaklık girişi
Apple bu birde ligthning to 3.5mm jack adında dönüştürücü satarlar 150 tl.
apple apple diye bizde yakında iSheep olucaz galiba işin ucu git gide oraya gidiyor.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
en azından eski nokialar kadar 2.5 mm yapabilirlerdi örn 6300 slide gibi olabilirdi kulaklık girişi

apple apple diye bizde yakında iSheep olucaz galiba işin ucu git gide oraya gidiyor.

Cidden sıktı ama artık. 6 aydır iPhone 7 haberleri. 8 Eylül perşembe günü de iPhone 7s haberleri başlar.