World War Z - Türkçe Dublaj Fragman

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum... :clap::clap:

[video=youtube;HcwTxRuq-uk]http://www.youtube.com/watch?v=HcwTxRuq-uk[/video]

Filmin Özeti
Zombi Savaşı’nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir… Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. Ve insan oğlu ikiye ayrılır.

Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlandı.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[h=2]Özet & detaylar[/h]
Gerry Lane iki kızı ve sevgili eşiyle mutlu bir hayat sürdüren bir aile babasıdır. Bir gün arabaları trafikte sıkıştığında her zamankinden farklı olarak yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu fark ederler. Tehlike hızla yaklaşmaktadır... Ailesini güvenli bir bölgeye yerleştiren Gerry, ikiye ayrılan dünyayı kurtarmak için zamana karşı yarışacaktır.
Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlandı.

Vizyon Tarihi:21 Haziran 2013

Daha 3 aya yakın var çıkmasına bende bekliyorum dört gözle.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Şu hızlı koşan zombilerden nefret ediyorum. Zombi hızlı mı koşarmış yaa :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Film izleme zevklerimiz arasında uçsuz bucaksız farklar olsada git yat :P :D
Orjinalinden daha sağlam dublajlar var biraz takip et piyasayı:mrgreen:

Karayip Korsanları serisi en iyi dublajlı film Bence :)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bunlar nasıl zombi bi uçmadıkları kalmış :D

birde neymiş dublajlı film izlenmicekmiş......bu ney lann...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Arkadaş siz zombileri dizilerde izlediğiniz gibi koşamayan hatta doğru dürüst yürüyemeyen, önüne küçük bir engel koysan geçemeyen ama ne hikmetse en ufak sesi kokuyu duyan mantıksız mahluklar sanıyorsunuz. Bu filmde ve buna benzer kaliteli filmlerde zombi denilen yaratıklar bulaşıcı hastalık geçiren bu sebepten saldırganlaşan, gözüde başka bişey görmeyen insanoğullarıdır. Film Bilimkurguda olsa biraz mantıklı olacak arkadaş.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dublajdan bir kez daha soğudum.

Brad Pitt'in tarzını ya da bu filmlerin tarzını Brad Pitt'e uygun görmedim.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Çıkmasına daha çok var. Eylülde falan ancak seyredilebilir. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Dünya Savaşı Z'den Yeni Video

Merakla beklenen filmin yönetmeninden film hakkında bilgiler Beyazperde'de!

20570932.jpeg

Başrollerinde Brad Pitt ve Matthew Fox'un olduğu yeni zombi filmi Dünya Savaşı Z (World War Z)'den yayınlanan yeni videoda yönetmen Marc Forster, merakla beklenen film hakkında konuşuyor. Daha önce James Bond macerası Quantum of Solace (Quantum Of Solace)'ı yönetmiş olan Forster'ın filmi, Türkiye'de 21 Haziran 2013 tarihinde vizyona girecek.
Gerry Lane iki kızı ve sevgili eşiyle mutlu bir hayat sürdüren bir aile babasıdır. Bir gün arabaları trafikte sıkıştığında her zamankinden farklı olarak yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu fark ederler. Tehlike hızla yaklaşmaktadır. Ailesini güvenli bir bölgeye yerleştiren Gerry, ikiye ayrılan dünyayı kurtarmak için zamana karşı yarışacaktır.

Kaynak

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Dünya Savaşı Z (World War Z) Filminden Yeni Klip

Brad Pitt'in rol aldığı filmden yeni bir klip yayınlandı.

20582483.jpg

Brad Pitt'in zombilerler savaşacağı yeni filmi Dünya Savaşı Z (World War Z) 21 Haziran'da vizyona girecek. Filmden yeni görüntüler içeren bir klip yayınlandı. Yönetmenliğini Marc Forster'ın yaptığı bilimkurguda Pitt'e eşlik eden isimler ise Mireille Enos, James Badge Dale, David Morse, Grégory Fitoussi ve Matthew Fox. Dünya Savaşı Z aynı zamanda bir roman uyarlaması. Max Brooks'un aynı adlı romanından uyarlanan filmin yapımcılığını da Brad Pitt üstleniyor.

Yeni klip için kaynağı tıklayınız...

Kaynak

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
canlandıralım şu konuyu gidecekler var mı filme :)

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Abi Superman di Star Trek ti vakit bulabilirmiyim bilmiyorum ama güzele benziyorda listemde 3. olarak kalıyor..

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Abi Superman di Star Trek ti vakit bulabilirmiyim bilmiyorum ama güzele benziyorda listemde 3. olarak kalıyor..
superman i arka planından dolayı merak ediyorum
star trek ile işim olmaz sevmiyorum o türü :D
bence izlenmesi gerek sağlam bir prodüksiyon oldu

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
superman i arka planından dolayı merak ediyorum
star trek ile işim olmaz sevmiyorum o türü :D
bence izlenmesi gerek sağlam bir prodüksiyon oldu
Bilim kurgu türünü her zaman sevmişimdir superman ise başta gitmem falan dedim malum 10 sezon Smallville izledim sinemadayken frangmanını izledim gerçekten çekti böyle umarım hayal kırıklığına uğramam

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bilim kurgu türünü her zaman sevmişimdir superman ise başta gitmem falan dedim malum 10 sezon Smallville izledim sinemadayken frangmanını izledim gerçekten çekti böyle umarım hayal kırıklığına uğramam
kardeş o süpermenin 3 boyutlu fragmanını izledim sinemada kesinlikle gideceğim filmine o havada dövüş sahneleri falan süperdi.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ve büyük gün geldi var mı giden ? gidecek olan :mrgreen: bir aksilik olmazsa bugün yarın izliycem.
B.Pitt boşa çıkarmaz beklentimizi umarım.

bu arada Superman hakkındaki izlenimlerim şu şekilde; efekt olarak harika ancak senaryo ve özellikle konuşmalar komedi.